Genel
Giriş Tarihi : 14-10-2019 14:50   Güncelleme : 14-10-2019 15:06

Mert Şener Kurtlar Vadisi Galasına Katıldı

​15 Temmuz'daki darbe girişimi ve eş zamanlı olarak Türkiye sınırında yaşanan olaylar konu edinen Kurtlar Vadisi Vatan filminin gala gösteriminde Filmin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz ile görüşen Mert Şener film ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Mert Şener Kurtlar Vadisi Galasına Katıldı

Yapımcılığını PANA Film'in yaptığı filmin yönetmenliğini Serdar Akar yaparken, başrolünde serinin diğer filmlerinde olduğu gibi Necati Şaşmaz rol alıyor.

Başrol oyuncusu Necati Şaşmaz film hakkında şöyle konuştu:

Kurtlar Vadisi Vatan filmi ile tekrar karşınızda olduk. Allah utandırmasın. Umarım herkesin beğenebileceği, gururlanabileceği bir film olmuştur.

8 hafta gibi bir sürede çekildi. Antalya yöresinde genel itibarıyla çekildi. Yalnız Polat'ı ilk göreceğiniz yer Erbil olacak. Erbil'de bir operasyonla başlıyor filmimiz. Sonra Büyükada, İstanbul, okyanus ötesi ve Kıbrıs'ı konuk ettik filmimize. Yine aksiyonumuz var. Özellikle Kurtlar Vadisi seyircilerinin çok mutlu olacağına inandığım bir aksiyon filmi oldu. Ayrıca gündemimiz ile ilgili bir durumu var. Şu günlerde sınır ötesinde, Erbil ve o civarda yaşanan gündeme de bir göndermesi oldu filmin. 15 Temmuz'un perde arkasında yaşanılanın aslında bir işgal olabilme ihtimalini biz vermiştik. Yine filmi izleyenler bu coğrafyada nasıl bir şeyler yaşandığını daha net anlayacaklar.

ŞENER Cümlesini şu şekilde noktaladı : Başta Necati Şaşmaz ve Pana Film ekibine davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Necati Şaşmaz’ın Filmi Herzaman ki olduğu gibi yeni bir rekor daha kıracaktır diyerek konuşmasını noktaladı.

 

 

adminadmin