Güncel
Giriş Tarihi : 14-01-2015 15:30   Güncelleme : 14-01-2015 15:30

Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesinde görev değişimi

AMASYA (AA) - Merzifon Sağlık Müdürü Sibel Çalık, Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesinde yapılan görev değişikliği ile ilgili açıklamada bulundu

Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesinde görev değişimi

AMASYA (AA) - Merzifon Sağlık Müdürü Sibel Çalık, Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesinde yapılan görev değişikliği ile ilgili açıklamada bulundu.

Çalık, düzenlediği basın toplantısında, Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesinde bakanlığın tasarrufu ile yapılan görev değişiminde yeni Başhekim Hasan Ergin, Başhekim Yardımcıları Ahmet Hasıripi, Gülsenin Ünlü Güzelüstün, Sağlık Hizmetleri Müdürü Asuman Koç, İdari ve Mali İşler Müdürü Mustafa Muslu, Müdür Yardımcılarının ise Metin Cinteş ve Recep Ceylan olduğunu belirtti.

Yeni görev alan arkadaşlarına hayırlı olsun dileklerinde bulunan Çalık, "Daha önceki ekibimiz Merzifon için güzel hizmetlerde bulundular. Yeni ekibimizin de aynı şekilde çalışacağına, Merzifon için, ülkemiz için, hepimiz için birlik beraberlik içerisinde sağlık hizmeti vereceğine inanıyoruz. Biz bir ekip olarak bugüne kadar Merzifon'da hiç bir sıkıntımız olmadan çalışmalarımızı yürüttük. Bakanlığımız hastaneler birliği, halk sağlığı ve ilçe sağlığı olarak üçe bölündü. Bu esnada da daima birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Merzifon sağlık hizmetlerinin yürütülmesi konusunda sorunsuz bir ilçe" dedi.

Başhekim Uzman Dr. Hasan Ergin ise 1,5 yıldır Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesinde anestezi uzmanı olarak görev yaptığını başhekimlik görevine gelmesinin ardından hastanenin eksikleri, hedefleri gibi konularda ayrıntılı bir çalışma başlattığını, çalışmalarının sonuçlarını basınla paylaşacağını ifade etti.

adminadmin