Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-02-2017 13:59   Güncelleme : 22-02-2017 13:59

Mete Yarar; 15 Temmuz Türk Milletinin Kahramanlık Gecesidir

Samsunlu Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği (SAYSİAD), Güvenlik Politikaları Uzmanı, Gazeteci Yazar, TV yorumcusu Mete Yarar'ı konuk etti. Ataköy Ramada Otel’de SAYSİAD üyelerinin konuğu olan Mete Yarar "15 Temmuz Darbe Girişimi ve Türkiye'nin Değişen Güvenlik Konsepti" konulu söyleşisinde 15 Temmuz gecesi Türk Milletinin tarihe geçecek bir kahramanlık sergilediğini belirtti.

Mete Yarar; 15 Temmuz Türk Milletinin Kahramanlık Gecesidir

Samsunlu Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği (SAYSİAD), Güvenlik Politikaları Uzmanı, Gazeteci Yazar, TV yorumcusu Mete Yarar’ın katılımıyla, "15 Temmuz Darbe Girişimi ve Türkiye'nin Değişen Güvenlik Konsepti" konulu söyleşiye imza attı.

Ataköy Ramada Otel’de gerçekleştirilen söyleşiye Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Başkanı Sezgin Gümüş, konfederasyona bağlı çok sayıda federasyon ve dernek başkanının yanı sıra çok sayıda Samsunlu katıldı.

SAYSİAD Başkanı Mete Koca, SAYSİAD Akademi adı altında düzenledikleri söyleşi ile toplumsal olaylara farklı açılardan bakmanın ötesinde, hemşerilere demokratik bir ortamda yeni bilgiler kazandırmayı amaçladıklarını söyledi.

Güvenlik Politikaları Uzmanı, Gazeteci Yazar, TV yorumcusu Mete Yarar ise "15 Temmuz Darbe Girişimi ve Türkiye'nin Değişen Güvenlik Konsepti" başlığı altında yaptığı konuşmasında 15 Temmuz gecesi ile ilgili merak edilen noktaları anlattı. Yarar, soru cevap şeklinde geçen Samsunluların detaylı sorularını cevapladı.

‘Darbenin Kayıp Saatleri’ kitabından kesitler de aktaran Mete Yarar,  o gece yaşananları ayrıntılı bir şekilde saat saat anlatarak, 15 Temmuz gecesi Türk Milletinin tarihe geçecek bir kahramanlık sergilediğini belirtti.

Söyleşi sonunda SAYSİAD Başkanı Mete Koca, katılımlarından dolayı Mete Yarar’a plaket takdim etti. Söyleşiye katılan Samsunlar, Mete Yarar’la bol bol fotoğraf ve selfi çektirerek kitap imzalattı.                        

 

adminadmin