Siyaset
Giriş Tarihi : 04-03-2017 09:54   Güncelleme : 04-03-2017 09:54

Metin Külünk, Türklerle Değil Fetö’yle, Pkk’yla Uğraşın

​AK Parti İstanbul Milletvekili Külünk, teröristlere her türlü imkânı seferber edip, Bakan Bozdağ ve Zeybekci’nin gurbetçilerle buluşmasını engelleyen Almanya’ya ateş püskürdü. Külünk, Almanya’ya Türkler’in yakasından düşüp, alçak terör örgütleri FETÖ ve PKK ile uğraşması tavsiyesinde bulundu.

Metin Külünk, Türklerle Değil Fetö’yle, Pkk’yla Uğraşın

PKK’lılara başta başkent Berlin olmak üzere ülkenin pek çok merkezinde polis korumasıyla mitingler yaptıran, teröristlerin cezaevinden çıkartan, FETÖ’cülere kulak veren, “John” Dündar’ı saraylarda ağırlayan, terörü finanse eden Almanya, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın Gaggenau, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin ise Köln’deki mitinglerini engelleyerek skandala imza atmıştı. AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk terörsever, Türk düşmanı, yasakçı Almanya’nın tutumunu Diriliş Postası’na yorumladı.

TALİMAT ÜST AKILDAN

Metin Külünk, 15 Temmuz’da Türkiye’yi FETÖ’ye işgal ettirmeye çalışan Üst Akıl’ın, bu sefer de talimatla Şansölye Merkel’i devreye soktuğunu belirtti. Külünk Almanya’nın aklını başına alması gerektiğini vurgulayarak şunları kaydetti: “15 Temmuz’un arkasındaki kirli akıl, Almanya’daki siyasi iktidar üzerinden Türkiye’ye savaş ilanı fotoğrafı koyuyor ortaya. Almanya demokrasinin işlediği bir ülke olduğunu, hukukun üstünlüğünün esas olduğunu söylüyor, ancak şu anda kendi terör ve terörizme destek veren bir duruma geldi. Bakanlarımıza vatandaşlarıyla buluşması için salon vermemenin adı, ‘Türkiye ile Almanya dostluğunun anlamı yok’ demektir. Almanya, 4 milyon Türk’ü seçim malzemesi yapmasın. Gitsinler FETÖ, PKK, DAEŞ ile uğraşsınlar Türkler’i rahat bıraksınlar.”

Gurbetçilere “Paranızı çekin” çağrısı

Merkel’in Türk ve Erdoğan düşmanlığı yaparak, ırkçı faşizmin oylarını almaya çalıştığının tespitini yapan Metin Külünk, 4 milyon gurbetçi ve STK’lara şu çağrıyı yaptı: “Almanya’daki Türk STK’lar tepkilerini ortaya koymalı, Merkel’e ‘Yanlış yapıyorsun’ demeli. 1 milyon Türk seçmen var, bu seçmenler de kendisi gibi adamları parlamentoya göndermeli. Vatandaşlarımız eğer bankaların önünde para çekmek için kuyruklar oluşturursa Almanya kendisine ‘Biz ne yapıyoruz’ sorusunu soracaktır…” 

Diriliş Postası

adminadmin