Siyaset
Giriş Tarihi : 04-10-2018 13:06   Güncelleme : 04-10-2018 13:16

MHP Genel Merkezi ikinci darbe teşebbüsünü erken gördü

Bahçelisiz MHP Grubuna Balyoz!

MHP Genel Merkezi ikinci darbe teşebbüsünü erken gördü

MHP Genel Merkezi tarafından, Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye karşı eski Ülkü Ocakları genel başkanları tarafından yürütülen gizli bir operasyon ortaya çıkartıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından dün ve bugün 3 il başkanını görevden aldı. Bir ay içeresinde görevden alınan il başkanlarının sayısı 7’ye yükseldi.

Edinilen bilgiye göre, görevden almaların sebebi, yerel seçimler öncesi Türkiye genelinde Devlet Bahçeli’siz bir MHP çalışmaları genel merkez tarafından tespit edildi.

Bahçeli’siz MHP operasyonunun başında ise Ülkü Ocakları eski Genel Başkanlarının yer aldığı iddia ediliyor.

MHP’ye yakın sendikaların da bu operasyonun içinde olduğu iddia edilirken, MHP Genel Merkezi’nin görevden almalara devam edeceği öğrenildi.

Bahçeli’siz MHP operasyonunda MHP eski teşkilat başkanı tarafından MHP teşkilatlarında görevlendirilen Ülkü Ocakları kökenli il başkanlarını yer aldığı da gelen bilgiler arasında.

Şimdiye kadar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından İzmir, Rize, Burdur, Bursa, Kırıklareli ve Uşak İl başkanları görevden alındı.

Genel Başkan Devlet Bahçeli imzasıyla parti tüzüğünün 52. Ve 54. maddelerine dayandırdığı görevden alma talimatlarının devam edeceği öğrenildi.

Bahçeli’siz MHP operasyonunun genel merkezinin ise Ankara Çukurambar’daki bir ofisin olduğu belirtiliyor.

Recep YAZGA

adminadmin