Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-10-2019 13:12   Güncelleme : 10-10-2019 13:12

MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir; Bahçeli'siz bir Türkiye hayali kuranların Hevesleri kursaklarında kalmıştır!

MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir; Bahçeli'siz bir Türkiye hayali kuranların Hevesleri kursaklarında kalmıştır!

MHP İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık durumuyla alakalı bir basın Açıklaması yaptı.

Erdemir yaptığı açıklaması şu şekilde

 “Genel Başkanımızın sağlık durumunun gayet iyi olması, Bahçeli'siz bir Türkiye hayali kuranların heveslerini kursaklarında bırakmıştır.

Devlet Bahçeli; 15 Temmuz sonrası izlediği politika ile Devletimizin ve Cumhuriyetimizin yeniden yapılandırma çalışmalarına yön vermiş, duruşuyla Türk Devlet geleneğinin ve devlet adamlığının 21. yüzyıldaki en önemli temsilcisi olduğunu çok net bir şekilde ortaya koymuştur.

İradesini bizzat Milliyetçi Ülkücü Hareketten, gücünü yüce Türk Milletinden alarak, Devletimizin temellerini sağlam zemine oturtma gayreti içerisinde olan Liderin yokluğunu dört gözle bekleyen ihanet odakları, yarın yine mağlubiyetin kaçınılmaz sonuçlarıyla yüzleşmeye mahkum olacaklardır.

Çünkü Ülkücülük, Türk Milletinin var olduğu günden bugüne, milletiyle birlikte var olan tarihi bir ruh halidir.

Bu ruhu, Kürşad ile Çin sarayında, Alparslan ile Malazgirt'te, Ertuğrul Gazi ile Söğüt otağında, Fatih ile İstanbul'da, Mustafa Kemal ile Çanakkale'de, Başbuğ Türkeş ile tabutluklarda, Devlet Bahçeli ile yaşam felsefesinde görürsünüz.

Bu ruh geçmişteki birçok vaka da olduğu gibi, bu günde gerekirse milyonlarca Devlet Bahçeli olup, şer odaklarının karşısına dikilecek kudrettedir.

Nifak odaklarının yaymaya çalıştığı fitneye konuşarak kuryelik yapanlar, bu ruhtan yoksun, Dünyayı çay ocaklarında yaptıkları dedikodu edebiyatıyla kurtaracağını sanan zavallılardır.

Bu sebeple, Hareketin Lideri Sayın Devlet Bahçeli'ye olan bağlılığımızı ve desteğimizi anlamaları mümkünü olmayan bir durumdur.

Hiçbir dünyevi menfaat veya makamın, Genel Başkanımıza ve Teşkilatlarımıza olan bağlılığımızın önüne geçmesinin imkanı bu güne kadar olmadığı gibi, bugünden sonrada olma ihtimali yoktur. Yüce Yaradan’ın ömür verdiği süre boyunca, yaşamımızı Ülkücü Hareketin Liderinin emrinde, teşkilatların bir neferi olarak sürdürmeye devam edeceğiz. 

Ne mutlu Türk’üm diyene…

adminadmin