Gündem
Giriş Tarihi : 12-03-2014 15:13   Güncelleme : 12-03-2014 15:13

MHP İLKADIM İLÇE BAŞKANI KÖKSAL ŞİMŞEK'LE İLGİLİ 'DOLANDIRICI' İDDİASI

İlkadım Belediyesi'nin mafyavari bir yapılanma ile yönetildiğini iddia eden blog sitesi şimdi de MHP Samsun İlkadım İlçe Başkanı Köksal Şimşek'le ilgili dolandırıcılık iddiasını gündeme getirdi.

MHP İLKADIM İLÇE BAŞKANI KÖKSAL ŞİMŞEK'LE İLGİLİ 'DOLANDIRICI' İDDİASI
İnternette bir blog sitesinde İlkadım Belediyesi ile ilgili yayımlanan mafya ilişkileri iddialarının ardından aynı blog sitesinde ardı ardına bir çok belge yayımlandı. İlkadım Belediyesi'nin doğrudan alımları ve belediyedeki akraba ilişkileri ile ilgili direk belge yayımlayan blog sitesi son olarak MHP İlkadım İlçe Başkanı Köksal Şimşek'le ilgili belgeli bir paylaşımda bulundu.
 
İddiaya göre, MHP İlkadım İlçe Başkanı Köksal Şimşek, çevresine komisyon karşılığında para satan ve faizcilik yapan biri. Şimşek'i şikayet eden bir vatandaşın suç duyurusu dilekçesini paylaşan blog sitesi, Şimşek'in vatandaşı 40 bin TL dolandırdığını iddia ediyor.
 
"MHP İLKADIM İLÇE TEŞKİLATI KİMLERE EMANET?" başlığı ile yapılan paylaşımda, "Arkadaşını 40 Bin TL dolandırdığı iddia edilen adam MHP’de nasıl İlkadım İlçe Başkanlığı yapıyor? İşte yapılan suç duyurusundaki o iddialar:" açıklaması ile çeşitli iddialara yer veriliyor.
 
Paylaşımın o bölümü aynen şöyle:
 
"MHP İLKADIM İLÇE TEŞKİLATI KİMLERE EMANET?
 
Arkadaşını 40 Bin TL dolandırdığı iddia edilen adam MHP’de nasıl İlkadım İlçe Başkanlığı yapıyor? İşte yapılan suç duyurusundaki o iddialar:
 
KÖKSAL ŞİMŞEK TARAFINDAN 40 BİN TL DOLANDIRILDIĞINI İDDİA EDİYOR
 
MHP İlkadım İlçe Başkanı Köksal Şimşek hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na verilen şikayet dilekçesinde Şimşek’in, arkadaşının kredi kartlarını ve nakit paralarını borç olarak almasına rağmen bir türlü ödemediği ve arkadaşını yaklaşık olarak 40 Bin TL dolandırdığı iddia ediliyor."
 
Paylaşımın devam eden bölümlerinde Şimşek'in ilçe başkanlığına adaylığı süresi boyunca harcamış olduğu paraları bu şekilde tedarik ettiği iddia ediliyor. Suç duyurusundaki bahse konu 40 bin TL'nin halen ödenmediği vurgulanan paylaşımda, dolandırıldığı iddia edilen kişinin arabasını satmak zorunda kaldığı ve eşiyle boşanma aşamasına geldiği de iddia ediliyor.
 
Paylaşımın geri kalanı aynen şöyle:
 
"KÖKSAL ŞİMŞEK FAİZCİLİK YAPARAK MI GEÇİNİYOR?
 
Şikayet dilekçesinde Şimşek’in ayrıca aynı kişiye ait olan kredi kartlarını aynı pos makinesinden sürekli geçirerek, çevresine komisyon karşılığında para sattığı, faizcilik yaptığı, ilçe başkanlığına adaylığı süresi boyunca harcamış olduğu paraları bu şekilde tedarik ettiği ve halen arkadaşına olan 40 Bin TL olan borcunu ödemediği belirtiliyor.
 
KÖKSAL ŞİMŞEK YÜZÜNDEN BOŞANMA AŞAMASINA GELDİLER
 
Cumhuriyet Savcılığı’na avukatı tarafından yazılan şikayet dilekçesinde, MHP İlkadım İlçe Başkanı Köksal Şimşek hakkında müvekkilinden almış olduğu kredi kartlarını ve nakit paralarını geri ödemediği için müvekkilinin borç batağından kurtulabilmek için kredi çektiği hatta arabasını satmak zorunda kaldığı da belirtiliyor.
 
KÖKSAL ŞİMŞEK YÜZÜNDEN BOŞANIYORLAR MI?
 
İddialar bununla da sınırlı değil, Şimşek aldığı paraları ve kredi kartları ödemediği için müvekkilin ailesiyle arasının açılmış ve boşanma aşamasına gelindiği de belirtilen şikayet dilekçesinde Şimşek’in bütün ısrarlara rağmen borcunu ödemeye yanaşmadığı da kaydediliyor.
 
KÖKSAL ŞİMŞEK PARAYI ÖDEMEYE YANAŞMIYOR
 
MHP İlkadım İlçe Başkanı Köksal Şimşek’e dört tane kredi kartını kullanması için veren şahıs kartları ödemediği için Şimşek hakkında suç duyurunda bulunarak kanun yoluyla paralarının tahsilini isteyerek, Şimşek hakkında kamu davası açılmasını talep ediyor."
 
http://www.samsunahaber.com/mhp-ilkadim-ilce-baskani-koksal-simsekle-ilgili-dolandirici-iddiasi-36757h.htm

SAMSUNAHABER.COM
adminadmin