Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-10-2018 13:31   Güncelleme : 21-10-2018 13:31

MHP Kavak Belediye Başkan Aday Adayı Murat Kaya

MHP Kavak Belediye Başkan Aday Adayı Murat Kaya, Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde her kesimden Kavaklı’nın oyuna talip olduklarını ve seçimi kazanmak için şimdiden çalışmalara başladıklarını belirterek, “Kavak’ta bu sefer güneş bir başka doğacak” diye konuştu.

MHP Kavak Belediye Başkan Aday Adayı Murat Kaya

KAVAK’TA GÜNEŞ YENİDEN DOĞACAK!

Kavak’ta öğretmenlik yapan Murat Kaya, aynı zamanda TÜRKAV Samsun Şube Başkan Yardımcılığına da devam ediyor.

Murat Kaya Kavak’ta kendisi 23 muhtarın desteklediğini de kaydederek, bütün Kavaklı hemşerilerimize hizmet etmek için aday oldum” diye konuştu.

MHP BELEDİYECİLİĞİ

Kavak’ta MHP belediyeciliğinin en güzel örneğini sergileyeceklerini de sözlerine ekleyen Murat Kaya şöyle devam etti;

En ücra köşedeki vatandaşlarımızı ile iletişim halinde olacak ihtiyaç ve sorunlarını çözmek için onun bize gelmesini beklemeyerek biz onlara gideceğiz.

Vatandaşımızın memnuniyetini ve hayat kalitesinin yükseltilmesini ülkü edinen bir belediyecilik anlayışını Kavak ile tanıştıracağız.

MHP Belediyeciliğinde Milliyetçilik, Çalışkanlık, Adalet, Dürüstlük, Çağdaşlık, Kalkınmacılık, Katılımcılık, Rekabetçilik ve Şeffaflık şeklinde 9 ilkemiz vardır.

Makyajcı, rantçı ve ihale talanına dayalı belediyecilik anlayışıyla mücadele anlamına da gelen MHP Belediyecilik anlayışıyla Kavak’ın Kaynaklarını Kavak ile bölüşmek ve paylaştırmak için hizmete talip oluyoruz.

adminadmin