Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-06-2017 10:11   Güncelleme : 05-06-2017 10:11

Mhp Samsun İftarda Buluştu

Samsun Batı Bölge İlçeleri olan MHP Ondokuzmayıs, MHP Bafra ve MHP Alaçam İlçe teşkilatları MHP Yakakent İlçe Başkanlığının ev sahipliğinde iftar sofrasında bir araya geldi.

Mhp Samsun İftarda Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin'in de katıldığı iftar programında batı bölge ilçe başkanları, sendika ve vakıf temsilcileri, ülkü ocakları ilçe başkanları, ilçe ve ocak yöneticileri de katıldı.  

Programda bir konuşma yapan MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “İlçelerimizde kongre süreçlerini tamamladık. Ramazan ayı içerisinde bölge bölge ilçe yöneticilerimiz ile bir araya gelerek hem iftar sofralarında birlikte olacağız hem de istişarelerimizi yapacağız. Kongresini tamamlayan ilçelerimize düşen en önemli görev 2019 yerel seçimleri, TBMM Milletvekilliği seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde partimizi iktidara taşımak için canla başla çalışmak ve bu alt yapıyı hazırlamaktır. Tüm ilçelerimizde ilçe başkanlarımız mahalle yapılanmalarını güçlendirerek şimdiden partimizin seçimlere hazırlanmasını sağlaması gerekiyor. Birlik, beraberlik ve ekip çalışması olduğu sürece başarı kaçınılmazdır” dedi.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN