Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-03-2019 09:52   Güncelleme : 04-03-2019 09:52

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak; PKK - HDP'nin Desteklediği Adayı İstemiyoruz!

​MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, AK Parti İlkadım Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu.

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak; PKK - HDP'nin Desteklediği Adayı İstemiyoruz!

Karabıçak konuşmasında MHP'den istifa edip İYİ Parti'ye geçerek aday olan Necattin Demirtaş'ı hedef aldı.

Samsun'da AK Parti İlkadım Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı çok sayıda partili ve vatandaşın katılımı ile yapıldı. Açılış töreninde bir konuşma yapan MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, MHP'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçen ve aday olan Necattin Demirtaş'ı hedef aldı.

Konuşmasında Necattin Demirtaş için isim vermeden "Biz PKK’nın yancısı, HDP’nin desteklediği adayı istemiyoruz. Biz nerede, nasıl kurulduğu belli olmayan 5 benzemezin ortak olduğu, Türkiye Cumhuriyeti devletinin bekasıyla ilgili endişeler taşıdığımız ittifaklara da itibar etmiyoruz" diyen Karapıçak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Ankara'da yaptığı görüşmede, Bahçeli'nin Samsun için verdiği talimatı da AK Parti İlkadım Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine katılanlara aktardı.

MHP Samsun İl Başkanı Karapıçak, AK Parti İlkadım Seçim Koordinasyon Merkezi açılış töreninde yaptığı konuşmada şunları dile getirdi. “Biz PKK’nın yancısı, HDP’nin desteklediği adayı istemiyoruz vurgusu yapan Karapıçak, “Biz nerede, nasıl kurulduğu belli olmayan 5 benzemezin ortak olduğu, Türkiye Cumhuriyeti devletinin bekasıyla ilgili endişeler taşıdığımız ittifaklara da itibar etmiyoruz. Biz MHP olarak, genel başkanımızın bir talimatı var. Cumhur İttifakı’nı beraber kurduk. Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli gibi sağduyu sahibi liderler, Türkiye’nin ve Türk Milletinin ilelebet yaşayabileceği beka sorununun ortadan kalkması için bir araya geldiler. Bana da 2 gün önce talimat verdiler. ‘Orada birileri var. Kendi başlarına geziyorlar’ dedi. Sakın 1 tane fire istemiyorum dediler. 18’de 18 istiyorum, dediler. İnşallah 31 Mart seçimlerinde Samsun’da Cumhur İttifakı 18’de 18 yapacaktır" diye konuştu

adminadmin