Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-02-2019 14:44   Güncelleme : 20-02-2019 14:44

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak'tan Demirtaş'a Üçkağıtçı Tepkisi!

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak'tan Demirtaş'a Üçkağıtçı Tepkisi!

MHP'den İYİ Parti'ye geçerek İlkadım Belediye Başkan Adayı olan Necattin Demirtaş'ın CHP İlkadım İlçe Başkanlığı'nda MHP'lilere Üçkağıtçı dediği görüntülere MHP İl Başkanı Karapıçak'tan sert tepki geldi.

CHP ve İYİ Parti’den oluşan Millet İttifakı’nın, İYİ Parti İlkadım Belediyesi Başkan Adayı Necattin Demirtaş’ın CHP ilkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel’i ziyaretinde MHP’liler için sarf ettiği sözler ortalığı karıştırdı.

İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Av. Burcu Işıtan Satar‘ın da katıldığı ziyarette CHP ilkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel ile seçim değerlendirmesi yapan, İYİ Parti İlkadım Belediyesi Başkan Adayı Necattin Demirtaş sohbet esnasında MHP’lilere üçkağıtçı demiş ve bu görüntüler sosyal medyada yayılmaya başlamıştı.

KARAPIÇAK : " SÖYLEYENE HİÇ YAKIŞMIYOR!"

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Necattin Demirtaş‘a ait videoyu izlediğini belirterek,"   MHP’liler üçkağıtçı ne demek. Hem ömür boyu MHP’de ülkücü olacaksınız, Türk Milliyetçisi olacaksınız, Milliyetçi Hareket Partili olacaksınız sonra da MHP’liler üçkağıtçı diyeceksiniz. Bu söyleyene hiç yakışmıyor. Başka siyasi partide siyaset yapacağım, Belediye başkanı, ya da bir makam sahibi olacağım diye geçmişine dönüp de üçkağıtçı demek doğru değil." dedi.

MHP’DE 50-60 YIL ÜÇKAĞITÇI OLARAK MI YAŞADINIZ?

Bu konuşmanın maksadını aştığını ifade eden Karapıçak, " Ömür boyu MHP‘li olarak, Türk Milliyetçisi olarak yaşayacaksınız, sonra başka bir parti tercih edeceksiniz. Ondan sonra dönüp siz geldiğiniz partiye üçkağıtçı diyeceksiniz. Bu şu demek olmaz mı ben size soruyorum. Yani 60 yılınızı 50 yılınızı verdiğiniz yere üçkağıtçı derseniz o zaman size 50-60 yıl üçkağıtçı olarak mı yaşadınız diye sorarlar. Bence maksadını aşan bir cümle. Necati Bey'in ağzına da hiç yakışmayan bir cümle” açıklamasını yaptı.

Kaynak: Karadenizhayat

adminadmin