Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-06-2018 14:50   Güncelleme : 16-06-2018 14:50

MHP Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan:Yeni Sistem Aksaklıkları Çözecek

MHP Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan:Yeni Sistem Aksaklıkları Çözecek

MHP Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, parlementer sistemde yaşanan aksaklıkların yeni hükümet sistemiyle çözüleceğini belirterek, "Samsunluların cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan'a, milletvekilliğinde de 3 Hilal'e mührü vuracağına inanıyoruz." dedi

CUMHUR İTTİFAKI BAYRAMLAŞTI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Adayı Erdem Okan, Ramazan Bayramı'nda Canik ilçesindeki programlarla vatandaşlarla buluştu. Cumhur İttifakı'nın özüne uygun şekilde Canik Belediyesi'ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Canik İlçe Başkanı Ercan Eler ve belediye personeliyle bayramlaşan Okan, daha sonra Çağlayan Mahallesi’nde düzenlenen Geleneksel Güreş Festivali’ne katıldı. MHP Canik İlçe Başkanı Ahmet Aydın ve ilçe yöneticileri ile çekişmeli karşılaşmaları izleyen Erdem Okan, düzenlenen ödül töreninde dereceye giren pehlivanlara madalyalarını takdim etti.

ÜLKEMİZİN KADERİNİ BELİLEYECEK

24 Haziran'da Türkiye'nin yönetim şeklinin değişeceğinin altını çizen Erdem Okan, "Tarihimizin en önemli seçimine doğru ilerliyoruz. Cumhurbaşkanlığına dayalı hükümet sistemi, bugüne kadar parlementer sistemde yaşanan aksaklıkları giderecek. Ülkemizin bir anlamda kaderini belirleyecek bu seçimlerde hemşehrilerimizden, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi genel başkanlarının liderliğinde kurulan Cumhur İttifakı'na en üst düzeyde destek istiyoruz. Çağlayan ve çevre mahallerin, cumhurbaşkanlığında Recep Tayyip Erdoğan'a, milletvekilliğinde de 3 Hilal'e mührü vuracağına inanıyoruz. Milletimizin teveccühü ile Cumhur İttifakı'nın 2023 yılına kadar 'Lider Ülke Türkiye' hedefiyle yönetileceğini taahhüt ediyoruz." şeklinde konuştu. Erdem Okan, güreş müsabakaları sonrası Gölalan Mahallesi’nde Muhtar Cemal Memu ve vatandaşlarla sohbet ederek, Cumhur İttifakı ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne destek istedi.

adminadmin