Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-04-2017 16:19   Güncelleme : 07-04-2017 16:19

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta: Mhp Anayasa Değişikliğine Mührünü Vurmuştur

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ile Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Terme'de referandum çalışması yaptı.

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta: Mhp Anayasa Değişikliğine Mührünü Vurmuştur

MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ve MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin Terme İlçe Başkanı Resul Şahin, İl ve İlçe yöneticileriyle birlikte referandum çalışmaları kapsamında Samsun’un Terme ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ekonomi ve istihdam olmak üzere birçok konuda fikir alışverişinde bulunulan Terme Ticaret ve Sanayi Odası ve Muhtarlar Derneği ziyaretinden sonra Belediye Başkanı Şenol Kul’u makamında ziyaret eden Usta, “Türkiye bir süredir yönetim krizi ile uğraştı, bu sorun ülkemizi rejimi krizlerine götürdü. Yönetim sorununu aşmak için halk oylamasında "evet" verilmesi gerekir” dedi.

Sonrasında Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Şoförler Odasına misafir olan Usta, esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti. MHP olarak anayasa değişikliğine verdikleri katkıyı anlattı.

Milliyetçi Hareket Partisi Terme ilçe başkanlığında partililerimizle hasbihal eden Usta, Salıpazarı, Terme, Çarşamba ve Ayvacık ilçelerinin katılımıyla Çarşamba'da yapılacak olan dördüncü Bölge İstişare Toplantısı için yola çıktı.

“MHP ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNE MÜHRÜNÜ VURMUŞTUR”

Samsun Çarşamba'da; Salıpazarı, Terme, Çarşamba ve Ayvacık ilçelerinin katılımıyla düzenlenen 4. bölge istişare toplantısında konuşan MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta Bu “MHP bu anayasa değişikliğine mührünü vurmuştur” dedi.

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin ve Çarşamba İlçe Başkanı Kemal Düzgün ile birlikte İstişare Toplantısına katılan Usta, “Milletimiz geçmişteki birçok süreçte olduğu gibi anayasa değişikliği sürecinde de MHP’ye güvensin. Biz ülke meselelerinde her zaman elimizi taşın altına koyduk. Önce vatanım ve milletim sonra partim dedik. Genel Başkanımız ülke meselelerinde bir kez olsun yanılmadı. Akıllardaki soru işaretlerine, “evet” çıkarsa ülkemizin parçalanacağı iddialarına geçmişte ve özellikle 15 Temmuz akşamında olduğu gibi MHP’nin garantisi yeter” dedi.

Referandum sonrası yapılacak düzenlemelerin ülkemizin demokrasi standardının yükseltilmesi için oldukça önemli olduğunu vurgulayan Usta, sahte gündemlerin oluşturulmaması gerektiğinin altını çizdi.

 “Önemli olan ekonomik sosyal hukuki her türlü düzenlemeyle ülkemizin refah seviyesini artırmaktır. Çözülmesi gereken birçok sorun var bunların çözümü için enerji harcamalıyız. Mağduriyetleri bir an önce ortadan kaldırmalıyız. Devlet ve millet olarak herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirsin çalışarak, çabalayarak aşılmayacak sorun yoktur” ifadelerini kullandı.

adminadmin