Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-03-2017 10:46   Güncelleme : 22-03-2017 10:46

Mhp samsun’da evet için sahaya indi!

Samsun Haber - MHP Grup Başkanvekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta ile İl Başkanı Taner Tekin, Çiftlik Caddesini Koruma ve Güzelleştirme Derneği'nin düzenlediği kahvaltı programına katılarak çiftlik caddesi esnafının sorunlarını dinledi.

Mhp samsun’da evet için sahaya indi!

Dernek Başkanı Cihat Karahan ve dernek üyelerinden çalışmalar ve yaşanan sorunlar hakkında bilgi alan Usta, "İstiklal Caddesi yani Çiftlik caddesi Samsun'un önemli noktalarından birisi. Çiftlik Caddesi gerek tarihsel önemi gerekse alışveriş yönünden önemli bir yere sahip. Burada bulunan esnaflarımızın AVM gibi büyük alışveriş merkezlerine karşı ayakta kalmaları için mutlaka desteklenmeye ihtiyaçları var. Devlet destekleri ile esnafın desteklenmesi bu anlamda esnafımızı da büyük ölçüde rahatlatacaktır. Yine bu caddenin en büyük sorununun otopark sorunu olduğu görünüyor. Bu bölgenin acil ihtiyaçları arasında otopark sorunu var. Ya mevcut müsait alanların otoparka çevrilmesi ya da yeni otopark alanlarının oluşturulması esnafın büyük anlamda sorununu çözecek gibi görünüyor" dedi.

Ülke gündemini de değerlendiren Usta, referandum süreci ve yeni anayasa hakkında bilgiler vererek 'evet' verilmesinin önemine değindi

Programa Usta ve Tekin'in yanı sıra il başkan yardımcıları da katıldı.

adminadmin