Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-07-2018 09:42   Güncelleme : 20-07-2018 09:42

MHP Vezirköprü İlçe Başkanı Ahmet Özata’dan Zehir zemberek açıklama!

MHP Vezirköprü İlçe Başkanı Ahmet Özata’dan Zehir zemberek açıklama!

MHP Samsun İl yönetimi tarafından görevinden alınmasına rağmen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yeniden görevine atadığı MHP Vezirköprü İlçe Başkanı Ahmet Özata sosyal medya üzerinden zehir zemberek bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama;

Genel merkezin herhangi bir tasarrufu yokken, maalesef Vezirköprü de, bazı FETO ve kırıntı yandaşları, sorgulanmış, evleri ocakları aranmış, kendilerini kamufle etmek için ülkü ocaklarını ve partiyi kullanan zavallı yalancılar, rantı görmüş bazı çöpteki kemikleri yalamak isteyen partiye kuruş yardımları olmayan ama yemeyi iyi bilen kişiliksizler ile maalesef yönetimimizde gözüküp de başka partilere çalışıp, veya başka partinin belediye başkanlarına yalakalık yapan, alkol bağımlısı topçu.. hopçu.. içimize sinsice girmeye çalışmış, pavyonların ve alkolün esiri olmuş adam satmada maharet sahibi olmuş, sokakların gayri meşru kişilikleri, maalesef bunlara çanak tutan emir veren zavallı adam diye gördüğümüz, saygı duyduğumuz kartondan kemiksiz, iskelet insanlarına verdiğimiz emeklere ve insan görünümlü mafya ve çakallık peşinde koşanlara yazıklar olsun yazık diyorum.

Benim ne koltuk nede makam sevdam yoktur::genel merkez alırsa da bırakırsa da kendi tasarrufudur.

Bırak dediklerinde zaten kendimizde bırakırız. Ben makam mevki değil dava adamıyım olduğu kadar bu zamana kadar her türlü mevkilerde görev yaptım ALLAH’ın nasibi nereye kadarsa o kadar olur.

MALESEF İNSANLARI SATARAK, ÖLÜMLE, TEHDİT EDEREK, KALLEŞÇE TERÖR VARİ PUSU KURARAK, ELİNE YARIM METRE ZURNA ALARAK, ÇİFT KİŞİLİKLİ İNSANLARA SÖYLÜYORUM. KALLEŞLİĞE GEREK YOK BU MEMLEKET BİZİM HİZMET AÇISINDAN YARIŞI VARKEN YÖNETİM YAPMAYA KALKAN KÖPEK GİBİ ADAM ARAYANLAR. EĞER ZORLAYACAKSANIZ ŞUNU BİLİN BEN BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ.

ÖLÜM GELECEKSE GELDİĞİ YERE EYVALLAH. AMA SİZİN GİBİ ŞEREFSİZ ACİZ, YİĞİT DAVANIN KAHPE KILIKLILARINA DİZ ÇÖKEN SİZDEN DAHA ŞEREFSİZ OLSUN.

adminadmin