Güncel
Giriş Tarihi : 22-08-2017 02:47   Güncelleme : 22-08-2017 03:05

Michelin CrossClimate+ Kış Sertifikalı Yaz Lastiği

Michelin CrossClimate+ Kış Sertifikalı Yaz Lastiği En Uygun Michelin Lastik Fiyatları ile Sürücüyle Buluşuyor.

Michelin CrossClimate+ Kış Sertifikalı Yaz Lastiği

Yolların vazgeçilmezi olan arabaların en önemli ekipmanları, şüphesiz lastikleridir. Lastiklerin güvenilir olması demek çıkılan yolun güvenilir olması anlamına gelmektedir. Bu sebeple arabaya lastik seçilirken çok dikkat edilmelidir. Lastiği dayanıklı ve sağlam olmayan bir arabayla yola çıkmak çok tehlikeli bir durumdur. Bunun sebebi, mevsim şartlarının değişiklik gösteriyor olması ve bu şartların yola yansımasıdır. Kaza ve diğer tehlikelerle karşılaşmamak için doğru lastik seçimi yapılmalıdır. Nasıl ki insanlar kışın şartlarına göre kalın ve suya dayanıklı, yazın rahat ve sıcağa karşı dayanıklı ayakkabılar tercih ediyorsa arabalar içinde bu durum geçerli olmaktadır. Ayakkabı ayağı koruyan bir kılıf görünümündeyken, arabanın kılıfı da lastikleridir. Kışın kış lastiği kullanılırken yazın aynı lastik kullanılmaz. Çünkü lastiklerin performansı yazlık ve kışlık olmak üzere değişiklikler göstermektedir. Araba lastiklerinin fiyatları da değişen mevsimlere göre değişiklik göstermektedir. Michelin lastik fiyatları, mevsimlerin değişimine göre en uygun fiyatları ile piyasada yer almaktadır. Kış sertifikalı yaz lastiği olan Michelin Crossclimate, benzer lastik fiyatları kıyaslandığında özelliklerine göre uygun fiyatlarla kullanıcıya sunulmaktadır.

Yaza Ve Kışa En Uygun Lastikler

Lastik imalatçılarının en çok dikkat ettiği mevsimine göre lastik üretme durumu, bütün firmaların dikkat ettiği ama en çok Michelin'in önem verdiği bir konudur. Üretmiş oldukları Michelin Crossclimate lastikleri ile, dört mevsim hizmet sunmayı amaçlayan lastikleri geri planda bırakmışlardır. Otomobil kullanıcılarının asıl alışkanlıkları ve ihtiyaçlarını inceleyerek sonuca ulaşan Michelin Crossclimate'i üreterek kullanıcılara en üst seviyede hizmeti sunmayı başarmışlardır. Dört mevsime uygun olarak üretilen lastiklerin, yaz şartlarına uygun ve kışa eğilimi olan lastikler olarak üretildiği gözlemlenmektedir. Michelin Crossclimate ile kışa uyumlu yaz lastikleri üretilmiştir. Kuru zeminde yolu tutuşu ve frenlemede etkili olan Michelin marka lastikler ile artık çıktığınız yolda daha güvende olacaksınız. Arabanızdan çıkan sesleri en aza indirecek olan Michelin lastik fiyatlarıcebinize uygun ve ekonomiktir.

Özellikleri Nelerdir

Aracınızda giderken sanki lastik olduğunu unutturacak derecede yumuşak ve sessiz bir sürüş sağlamaktadır. Mükemmel sürüşü ve yol tutuşu ile gittiğiniz yoldan ayrı bir keyif almanızı amaçlayıp bu amaca ulaşmıştır. Yağışlı ve karlı yolda sağladığı performansıyla kaza yapma riskinizi azalmaktadır. Yanaklarında bulunan 3PMSF işaretlemesi ile kış şartlarına uygun olan bu sertifikalı lastik sayesinde artık kışın daha rahat ve güvenilir yolculuklar yapabileceksiniz. Alman test kuruluşlarının test ederek  onay verdiği, uzun ömürlü ve güvenilir Michelin Crossclimate ile tanışmak için vakit kaybetmeyin.

Kaynak: https://www.lastikal.com.tr/michelin-crossclimate - Michelin Yetkili Bayii Polat Oto

adminadmin