Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 17-02-2017 12:40   Güncelleme : 17-02-2017 12:40

Milad Olsun Samsunspor’um

​ Haydi büyük taraftar, doldur stadı Samsunspor’um sende, başlat miladı Mersin’i yenin bu gün, olsun bir milad Bir daha gelmez bilin, böyle bir fırsad...

Milad Olsun Samsunspor’um

Evet öyle bir maça çıkıyoruz ki Samsunspor tarihi için milad olabilecek bir maç, bu maçta kaybedilecek puanların telafisinin olabileceğini düşünmüyorum.

Mersin İdmanyurdu’nun son sırada olduğuna bakmamak lazım çünkü son maçlarda bizden daha çok puan aldılar, çok dikkatli olmalıyız.

Bu iş düşündüğümüzden zor olabilir çünkü çok takım beklentinin üzerinde puanlar almaya başladı.

Benim tahminim biz Bandırmaspor ve Gaziantep belediyesini altımıza alabiliriz.

Samsunspor adına güzel gelişmeler yaşanmakta ve güçlü de bir takım kurduk ama bu maç çok önemli bu maçta tribünlerin olabildiğince doldurulup “BU AŞKIN KAHRAMANI SENSİN” tanıtım gecesindeki coşkuyu mutlaka stada yansıtmalıyız.

Hocanın oyuncu tercihi tabiki önemli ama sahada görev yapan oyuncuların tamamı çok dikkatli olmalı Allah muhafaza, görülebilecek bir kırmızı kart her şeyin sonu olabilir, çok dikkatli olmalıyız.

Taraftar da skor kötü olsa bile son ana kadar desteğini sürdürmeli, moral bozacak bir şey yaşamamalıyız.

Hakem kötü bile olsa, olası ceza durumu düşünülerek bir sonraki maçı da unutmamak gerekir.

Evet artık söz futbolcu kardeşlerimizde nasıl bir futbol şehrine geldiğinizin farkındasınızdır artık, ona yakışır bir şekilde mücadele edeceğinizi ümid ediyoruz.

Böyle bir geceyi ancak futbol kültürü güçlü olan şehirler ve takımlar yapabilir taraftar ve şehir takımına sahip çıkıyor, bunu her kurum da buram buram hissediyoruz.

Anadolu aslanları iş adamları derneği(ASKON) yönetim kurulu toplantısını Samsunspor forması giyerek yapıyor.

Üniversitemiz senato toplantısını Samsunspor forması giyerek yapıyor, bu durum bile bu şehrin takımını nasıl önemsediğini ve motive etmeye çalıştığını gösteriyor Rektörümüz Prof. Dr. Sait Bilgiç’e de teşekkür ediyoruz.

Takıma destek dalga dalga artıyor.

Sıra sizde bu işi bitirin. ÇIKIN ASLANLAR GİBİ YENİN MERSİN’İ.

Ondan sonrası Allah’ın izniyle tabiri caizse çorap söküğü gibi gelecektir.

Bu aşkın kahramanı sensin Samsunspor projesinin Türkiye’mizin gündeminde önemli bir etki oluşturduğunu gördük sevindik, şimdi bize düşen bu formaların ivedilikle satılmasını sağlamak

Bunu herkesin kendisine görev kabul etmesi gerekir.

 Bu vesile ile öncelikle Atakum belediye başkanımız İshak Taşçı Bey olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah güzel günler yakında gelecektir.

Haydi, maça, haydi stada, her halükarda Samsunspor, sonuna kadar Samsunspor.      

Adnan ÖZ       

Recep YAZGANRecep YAZGAN