Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 03-07-2012 09:59   Güncelleme : 03-07-2012 09:59

Milletin derdini dert edinmek

Her yanlışa muhalefet edişimiz, her yanlışa karşı çıkışımız belki  gereksiz görülebilir

Milletin derdini dert edinmek
Her yanlışa muhalefet edişimiz, her yanlışa karşı çıkışımız belki  gereksiz görülebilir.
Ama siyaset,  bir konuda bir kişi bile mağdur olsa siyasetçinin onun yanında olmasını gerektirir.
 
Bizler siyaseti millet için, milletin değerleri için, milletin refah payının ve yaşam standardının yükselmesi için, millete hizmet için yapıyoruz. Tabi ki tarafımız millet olacak.                       
 
Bu bir zihniyet meselesidir..
Bir zihniyet var,  ben  ne dersem o olur ben sizin için neyi uygun görüyorsam ona razı geleceksiniz diyor, hiçbir teklifinizi, hiçbir eleştirinizi kabul etmiyor,
hatta seçim çalışmaları sırasında bir sitede site sakinlerine yaptığı bir konuşmadan sonra soru sormak isteyen bir vatandaşa soru almıyoruz diyerek orayı terk etmiş bir zihniyetten bahsediyoruz.
 
Biz de diyoruz ki millete rağmen bir şey yapılmaz bu zihniyetin, bu zihniyette olanların devri Arap Baharıyla kapanmıştır.
Buradakilerde uzatmaları oynuyorlar.
 
Büyük şehir Belediyesi Unkapanı yokuşuna bir yol çalışması yaptı yolu rezil etmiş çıkmış İnadım inat hatayı da kabul etmiyor.
 
 Oysa Unkapanı yokuşu esnafının bir teklifi olmuş teklif çok makul ve caddenin çehresini, havasını değiştirecek bir teklif caddenin bulvardan iniş yönünün Trafiğe kapatılıp yolun sadece çıkış yönünde kullanılmasını, kaldırımların genişletilmesini Ve caddenin ışıklandırılmasını en önemlisi de dökülecek asfaltın yolu yükseltmeyecek Şekilde dökülmesini istemişler.
 
Sonuç: tabi ki milletin istediği bir şeyi yapmak adamlara zor geldiği için
Şimdiki gibi asfaltı asfaltın üzerine döküp yolu yükseltip dükkânları bodrum statüsüne düşürmek bu şehre, emeğe ve haklara ihanettir bu da durumun en basit ifadesidir.
Bu zihniyet uzatmaları oynuyor. Milletimiz bunun farkına varacaktır
 Şimdi bu zihniyetteki insanlara karşı mücadele etmek, bunu millete anlatmak
görevimizdir..
 
adminadmin