Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-10-2019 12:06   Güncelleme : 21-10-2019 12:06

Milletvekili Erhan Usta’dan şok iddia: Samsun okçuluk tesisi düğün salonu olarak kullanılmış!

Samsun Milletvekili Erhan Usta, geçtiğimiz hafta, okçuluk için dünyanın sayılı tesislerinden olan Samsun Okçuluk Tesislerinde yapılması planlanan 5 faaliyetin başka illere kaydırılmasının nedenlerini Spor Bakanına sormuştu.

Milletvekili Erhan Usta’dan şok iddia: Samsun okçuluk tesisi düğün salonu olarak kullanılmış!

Usta, Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanının, “Öyle bir organizasyon yoktu ki, iptal edilsin” açıklamasına ateş püskürdü.

Sosyal medya hesaplarında Federasyonun 2018 yılı Aralık ayında duyurduğu programla, 2019 yılı Eylül ayındaki programı yayınlayan Usta, “durum gayet açık” dedi.

5 Faaliyetten 1’i İptal, 4’ü Farklı İllerde

Erhan Usta’nın paylaştığı belgelerde, sene başında Samsun’da yapılması planlanan, bir şampiyonanın Ordu’da, bir şampiyonanın Bursa’da yapıldığı, bir kupanın iptal edildiği, 2 olimpiyat kampınınsa Antalya’da yapılacağı görüldü.

Federasyon Başkanı Kime Hizmet Ediyor? Samsun’a etmediği kesin!

Usta, “Federasyon Başkanı, kendini yalanlayacağına, 2019 yılında Samsun'da 10 faaliyet planlanırken, neden 5 tanesinden vazgeçildiğini ve 2020 yılında da neden sadece 2 faaliyet konulduğunu açıklasın! Varsa sıkıntılar, sorunlar, eksiklikler bir an önce yetkililer tarafından giderilsin!” dedi.

Okçuluk Tesisi Düğün Salonu Olarak Kullanılmıştı

Tartışmaya konu, Samsun Okçuluk Tesisleri, 2018 yılı Ekim ayında görkemli bir düğüne ev sahipliği yapmış ve bu durum çokça tepki çekmişti. Usta, “Bu iptale neden olanlar, susanlar, Samsun’a hesap vermek zorundadır! Madem ki yapıldı, bu yatırım amacına uygun kullanılmalı, ilimizde hem okçuluk sporunun gelişimi hem de tanıtım ve turizm adına katkı sağlamalıdır! Samsun'a zaten yeterince yatırım yapılmamaktadır, yapılan da atıl bırakılmamalıdır! Biz Samsun’un ve Samsunlunun her zaman yanında olacağız!” dedi.

adminadmin