Güncel
Giriş Tarihi : 16-06-2015 14:01   Güncelleme : 16-06-2015 14:01

Milletvekili genel seçiminin ardından

SAMSUN (AA) - 7 Haziran seçimlerinin ardından MHP Samsun Milletvekili seçilen Erhan Usta ve Hüseyin Edis, partilerinin MHP  Havza Teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu

Milletvekili genel seçiminin ardından

SAMSUN (AA) - 7 Haziran seçimlerinin ardından MHP Samsun Milletvekili seçilen Erhan Usta ve Hüseyin Edis, partilerinin MHP  Havza Teşkilatına teşekkür ziyaretinde bulundu.

MHP milletvekillerini MHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım ile partililer karşıladı.

Edis, çalışmalarından ötürü ilçe teşkilatlarına teşekkür etmek için yola çıktıklarını belirterek, "Kadın kollarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Onların katkıları çok oldu. Seçimler seçim bittikten sonra başlar. Bundan sonra yapacağımız çalışmalar partimize direkt yansıyacak" dedi.

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta ise ziyaretlere başlamak için AK Partinin yapmış olduğu itirazların sonuçlanmasını beklediklerini ifade ederek, "Ben ilçe teşkilat başkanımız, yönetim kurulumuza ve tüm destek verenlere teşekkür ediyorum. Bugün ya da yarın mazbatalarımızı alacağız. Bundan sonra görev bizlerde. Yapacağımız çalışma ve hizmetler ile oylarımızı daha da arttıracağımızı düşünüyorum. Bundan sonra oy vermiş vermemiş diye kimseyi ayırmadan halkımızın hizmetinde olacağız. Teşkilatlarımız çalışmalarına yarın seçim olacakmış gibi devam edecekler. Teşkilatlarımız ve bizlerin çalışmaları ile partimizin oylarını daha da arttıracağız.İnşallah bundan sonra ki çalışmalarımızda elimizden geldiği kadar Sayın Milletvekilimiz Hüseyin Edis bey ile birlikte hareket edeceğiz" diye konuştu.

adminadmin