Samsun Haber
Giriş Tarihi : 09-03-2019 14:14   Güncelleme : 09-03-2019 14:14

Milletvekili Köktaş: Durmak Yok, Hep Çalışmak Var!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Türkiye'yi 2023 hedefleriyle buluşturmadan, 2053 ve 2071 vizyonumuzun temellerini sağlam bir şekilde atmadan bize durmak yok, hep çalışmak var" dedi.

Milletvekili Köktaş: Durmak Yok, Hep Çalışmak Var!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba ilçesinde bir programlar gerçekleştirdi.

İlçe merkezinde esnaf ziyareti yapan Milletvekili Köktaş, hemşehrileri ile bol bol sohbet etti. Seçimlerin öneminden söz eden Milletvekili Köktaş, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayları için destek istedi.

17 senedir bütün Türkiye'ye olduğu gibi AK Parti'nin Samsun ve İlçelerine de azimle hizmet götürdüğünü belirten Milletvekili Köktaş, "Türkiye'yi 2023 hedefleriyle buluşturmadan, 2053 ve 2071 vizyonumuzun temellerini sağlam bir şekilde atmadan bize durmak yok, hep çalışmak, hizmet etmek var" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Milletvekili Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "AK Parti olarak şehirlerimizin ekonomik ve sosyal olarak nasıl kalkındırabiliriz, nasıl projeler hayata geçirebilirizin düşüncesi içindeyiz. Yaşanabilir şehirleri nasıl inşaa edebiliriz gayreti içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehirlerimizin yatırımlarında da bir planlama vardır. Bu planlamaları mümkün oldukça hayata geçirmek için gayret gösteriyoruz. Hamdolsun bizim siyasetimiz bizim yönetimimize kuruluşundan itibaren önemli destekler verdiniz. Çok büyük katkılar sağladınız. Hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizler olmasaydınız, siz bizlere sahip çıkmasaydınız belki buralarda olmayacaktık. Onun için sorumluluğumuzun ve görevlerimizin bilincindeyiz. Sorumluluğumuzun yerine getirmek için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. 

ÜLKEMİZ ÖNEMLİ SÜREÇLERDEN GEÇTİ

Milletimize olan hizmet yolunda ülkemiz önemli günlerden, süreçlerden geçerek buralara geldik. AK Parti İktidara geldiği günden itibaren bir dizi operasyonlara maruz kaldı. 

Ülkemiz de olayları, oynanan oyunları, darbeleri milletimizle birlikte yaşadık. Terörle beraber mücadelek ettik. Gazilerimiz oldu birlikte üzüldük, Şehitlerimiz oldu birlikte ağladık. Rabbim Mekanlarını Cennet eylesin. Onların sayesinde bugün buralarda güvendeyiz, huzurluyuz. 

Hamdolsun bunların hepsini geride bıraktık, sona doğru yaklaşıyoruz. Ülkemizi inşallah aydınlık günler bekliyor. Yarınımız bugünden daha güzel olacak inşallah" diyerek sözlerine son verdi. 

adminadmin