Kültür
Giriş Tarihi : 18-03-2018 10:00   Güncelleme : 18-03-2018 10:00

Milletvekili Köktaş Samsun TSO Yönetimiyle Bir Araya Geldi

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen programda işadamları ile bir araya geldi.

Milletvekili Köktaş Samsun TSO Yönetimiyle Bir Araya Geldi

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ın da katıldığı programa Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, STSO Meclis Başkanı Aydın Özvatan ve STSO yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Oldukça samimi ortamda gerçekleşen toplantıda Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ın selamlama konuşmalarının ardından söz alan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İSTİŞAREYE DAYALI ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ

İstişareye her zaman büyük önem verdiklerini belirten Milletvekili Köktaş, "İktidarlarımız döneminde temel ilkemiz her zaman ülkemizi oluşturan tüm paydaşlara, toplum kesimlerinde diyalog halinde olmak ve onların meselelerinin ilk ağızdan öğrenmek ona göre de tedbir almak bizim en önemli meselemizdir. Tespitlerimizi bizzat yerinde, biraraya geldiğimiz oda ve borsalar gibi sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri ile sizler yani iş adamlarımızla görüşüyor, konuşuyor istişare ediyor çözüm üretmeye gayret gösteriyoruz. Bu güven doğrultusunda iş adamlarımızda güçlü iktidarını görüyor yatırım yapıyor, proje üretiyor" diye konuştu.

PAHALI ARSA ÜZERİNDEYİZ

Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini belirten Milletvekili Köktaş, "Ülkemiz pahalı bir arsa üzerinde. Hem içerden hem dışardan şer odakları sürekli değişik yöntemlerle üzerimizde oyunlar oynuyor. Onun için millet olarak güçlü olmalıyız, bir olmalıyız, diri olmalıyız. Terörün başını olduğu yerde ezme harekatı olan Zeytin Dalı Harekatı'nda Mehmetçiğimiz teröristlere göz açtırmıyor, gereken dersi veriyor. Dualarımız onlarla, rabbim kahramanlarımıza güç kuvvet versin. Artık milli ve yerli silahlarımız hedef şaşırmıyor. Teröristlerin korkulu rüyası oldu. Önceden İHA'lar yerli değildi radardan gelen bilgiler önce yurt dışına sonra bize geliyordu. Geliyordu ama yanlış bilgiler geliyordu. Bu yüzden hedef tutmuyordu. Artık milli ve yerli İHA'larımızla hedefi 12'den vuruyoruz." dedi.

DETAYLARI CUMHURBAŞKANIMIZ VERECEK

Geçtiğimiz günlerde Ankara'da YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’a yapılan ziyareti hatırlatan Milletvekili Köktaş, "ilimize yapılması planlanan 2. Devlet Üniversitesinin kazandırılmasına hız verdik. Bununla ilgili tüm detayları 24 Mart'ta Samsun'umuza gelecek olan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bey paylaşacaktır.

Bununla birlikte ilimizde sağlık'tan, ulaşıma kadar her alanda yatırımlar ve projeler yapılmış, yapılmaya da devam etmektedir. Bunların hepsini Ankara'da takibini yapıyoruz.

Bu düşünceler içinde Şehrimizin ekonomisine büyük katkılar sağlayan işadamlarımıza teşekkür ediyor, hayırlı bol kazançlar diliyorum." diyerek sözlerine son verdi.

adminadmin