Genel
Giriş Tarihi : 26-06-2017 10:16   Güncelleme : 26-06-2017 10:16

Milletvekili Köktaş: Türkiye birlikte güçlü, bayramlar birlikte güzel!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ramazan Bayramı dolayısıyla partisinin İlçe Teşkilatları'nda gerçekleşen bayramlaşma merasimlerine katıldı. Birlik ve beraberlik mesajları veren Köktaş, "Türkiye birlikte güçlü, bayramlar birlikte güzel" dedi.

Milletvekili Köktaş: Türkiye birlikte güçlü, bayramlar birlikte güzel!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, İl Emniyet Müdürlüğü ve partisinin Ayvacık, Çarşamba ve Salıpazarı İlçe Teşkilatları'nın bayramlaşma merasimlerine katılarak teşkilat üyeleri ve emniyet mensupları ile biraraya geldi.

Gerçekleşen bayramlaşma merasimlerine Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Salıpazarı İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Akbulut, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Hakan Ay, teşkilat üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşmaya katılanlarla selamlaşan, kucaklaşan, bol bol sohbet eden Milletvekili Köktaş, bayramlarını tebrik ederek kendilerine gösterilen büyük destek için hemşehrilerine teşekkür etti.

Bayramlaşma merasimlerinde konuşan Milletvekili Köktaş, "Rahmet ve bereket ayı mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak, dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştiren, birlik ve beraberliği güçlendiren Ramazan Bayramı'nı da karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Aziz milletimiz bu Ramazan ayında da büyük bir dayanışma örneği sergileyerek, fitre, sadaka ve zekatlarıyla yardıma muhtaç olanların elinden tuttu, ekmeğini, suyunu ihtiyaç sahipleriyle paylaştı. Tarihi tecrübelere sahip olan milletimizin en belirgin vasfı güçlü bir dayanışma ruhuna sahip olmasıdır. Farklılıkları zenginlik kabul eden ve daima hoşgörüyü ve adaleti esas alan milletimiz, bütün büyük badirelerden dayanışma ruhu ile geçmiştir.

Türkiye olarak İslam dünyasında yaşanan acıların bir an önce son bulmasını, bölgemizde ve dünya genelinde huzur, barış ve kardeşliğin hakim olmasını yürekten arzuluyor, bunun için dua ediyor ve gayret gösteriyoruz.

Bizlerin huzurlu bayramlar geçirmesi için ülkemizin ve milletimizin güvenliği için görev yapan emniyet güçlerimize Rabbim güç kuvvet versin, bu uğurda kendini feda eden kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.

Bu düşünceler içinde aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyor; tüm insanlık için huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Bayramımız mübarek olsun" dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN