Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-01-2019 14:46   Güncelleme : 18-01-2019 14:46

Milletvekili Köktaş'tan Aday Tanıtım Toplantısı'na Davet!

Milletvekili Köktaş'tan Aday Tanıtım Toplantısı'na Davet!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek olan 'Aday Tanıtım Toplantısı'na Samsunluları davet etti.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 19 Ocak Cumartesi günü Samsun'a geliyor. Bu büyük buluşmayla ilgili olarak sosyal medya hesabından ve kısa mesaj yoluyla Samsunlu hemşehrilerini büyük buluşmaya davet eden AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş,

"19 Ocak 2019 Cumartesi günü saat 14:00'te Tekkeköy Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek olan aday tanıtım toplantımıza, Samsunlu hemşehrilerimizin her zaman olduğu gibi bizleri yine yalnız bırakmayarak bu coşku ve heyecanımıza ortak olacağına paylaşacağına canı gönülden inanıyorum" dedi.

Tevazu, samimiyet, gayret ile önce millet, önce memlelet dediklerini belirten Milletvekili Köktaş mesajında; "Milletin adamı, Kimsesizlerin kimsesi, mazlumların hür sesi, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Samsun'a geliyor.

19 Ocak 2019 Cumartesi günü saat 14:00'te Tekkeköy Yaşar Doğu Kapalı Spor Salonunda düzenlenecek aday tanıtım törenimize tüm Samsunlu hemşerilerimizi davet ediyor, saygıyla selamlıyorum." diye konuştu.

adminadmin