Siyaset
Giriş Tarihi : 06-04-2020 17:24   Güncelleme : 06-04-2020 17:24

Milletvekili Köktaş'tan 'Berat Kandili' Mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ramazan-ı Şerifin habercisi olan 'Berat Kandili' dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Köktaş'tan 'Berat Kandili' Mesajı

Milletvekili Köktaş mesajında şu sözlere yer verdi: "Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ın müjdecisi Berat Kandili'ne ulaşmanın manevi huzuru ve mutluluğu içindeyiz. Berat gecesi hayat yolculuğumuzun en bereketli duraklarından biridir. Kalbimizin en derin yerinden Rahman'a doğru bir yol açma, tövbe etme, Rabbimize yönelip rahmet ve mağfiret dilemenin vaktidir.

Berat gecesi ellerin duaya, gönüllerin semaya açıldığı, mağfiret iklimine girmenin adıdır. Yüce Mevla'mız, günah yüklerinden arınmış, berat etmiş, hayra anahtar, şerre kilit olmaya azmetmiş yüreğini imana açmış, ömrünü Salih amellere adamış kullar olarak Ramazan ayına da ulaşmamızı nasip eylesin.

Tüm dünyayı etkileyen ve ülkemizde de can kayıplarına yol açan salgınında bir an önce son bulması ve hasta olan vatandaşlarımızın da sıhhatlerine kavuşması için dualar ediyoruz.

 

UNUTMAYALIM Kİ HİÇBİR VİRÜS BİZİM TEDBİRLERİMİZDEN DAHA GÜÇLÜ DEĞİLDİR.

Her hastalık gibi bu virüse karşı da bireyler olarak göstereceğimiz dikkat ve alacağımız tedbirler en etkili korunma yöntemi olacaktır. Sağlık Bakanlığımızın ve yetkililerin yayınladıkları kurallara dikkat edelim.

Bu virüsten korunmanın ilk şartının temizlik, hijyen olduğu görülmektedir. Temizliği imandan sayan bir inancın mensupları olarak Allah'ın izniyle bu zorlu süreçten de milletimizle birlik , beraberlik ve dayanışma ruhuyla şu mübarek günlerde edilen dualarla atlatacağız inşallah.

Bu duygu ve düşünceler içinde, başta aziz milletimiz olmak üzere, tüm İslam aleminin Berat Kandili'ni en kalbi duygularımla tebrik ediyor, bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, insanlığın huzuruna, sağlığına, hayrımıza ve kurtuluşumuza vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum." diyerek sözlerine son verdi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN