Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-12-2019 14:40   Güncelleme : 03-12-2019 14:40

Milletvekili Köktaş'tan Samsun İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal'a Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal'a "Hayırlı Olsun" ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Köktaş'tan Samsun İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal'a Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesiyle Malatya İl Emniyet Müdürü görevini yürütürken,Samsun İl Emniyet Müdürü olarak atanan Ömer Urhal’ı makamında ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” dileklerinde bulundu. 

Polis Teşkilatımız, ülkemizin huzur ve güven ortamının korunmasında en büyük güvencemizdir diyen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Kurulduğu günden bu yana edindiği bilgi ve tecrübelerin yanı sıra hizmet kalitesini her geçen gün artıran Polis Teşkilatımız, ülkemiz ve milletimiz için kendi canlarını ortaya koymaktadır.

Aziz milletimizin huzur ve güvenliğini emanet ettiği, üstlendiği tüm görevlerde büyük başarılara imza atan, gece-gündüz fedakarca çalışan, gurur kaynağımız tüm emniyet teşkilatımıza üstün başarılar, kolaylıklar diliyorum.

Görevi başında şehit olan kahraman güvenlik güçlerimize de Allah'tan rahmet, gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. " dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Emniyet Müdürü Urhal ise, Milletvekili Köktaş'a nazik ziyaretinden ötürü teşekkür etti.

adminadmin