Güncel
Giriş Tarihi : 24-10-2015 23:13   Güncelleme : 24-10-2015 23:13

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gediz Gençlik Merkezi İle Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Kütahya’nın Gediz ilçesine gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gediz Gençlik Merkezi’nde inceleme yaptı ve belediye ile pazar esnafını ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gediz Gençlik Merkezi İle Pazar Esnafını Ziyaret Etti
Kütahya’nın Gediz ilçesine gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gediz Gençlik Merkezi’nde inceleme yaptı ve belediye ile pazar esnafını ziyaret etti.
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, belediye tarafından 2 milyon liraya yaptırılan Gediz Gençlik Merkezinde yaptığı incelemede, burada 15 bin kitapla donatılan kütüphaneye hayran kaldı. Bakan Avcı, “Dört dörtlük bir çalışma, çocukların bir mazereti kalmamış. Bu kadar zengin, bu kadar güzel bir tesisin ortaya çıkarılması çok büyük bir başarı. Çok güzel olmuş” dedi. Daha sonra Bakan Avcı’nın “böyle güzel bir kütüphanesi olan yerin pekala bir yüksekokulu da olur yani” demesi üzerine partililer de “yüksekokul var, biz 4 yıllık fakülte istiyoruz” dediler. Bakan Avcı da “şu kütüphaneyi gördükten sonra Gediz bunu hak ediyor, fakülteyi imzalarım” dedi.
Meşhur Gediz Pazarı’nı da gezen Avcı, esnaflar ve alışveriş yapan vatandaşlarla tokalaştı ve sohbet etti.
Hediyelerin kendisini duygulandırdığını belirten Avcı, “Bugüne kadar Türkiye’de belediye ziyaretlerimde, üniversitelerde de dahil aldığım en güzel hediyeler. Gerçekten beni çok duygulandıran, çok sevindiren hediyeler hazırlamışsınız. Çok teşekkür ederim” dedi.
adminadmin