Kent Kültürü
Giriş Tarihi : 18-07-2014 12:15   Güncelleme : 18-07-2014 12:15

MİMAR VE MÜHENDİSLER TARIM TEKNOPARKINI MASAYA YATIRDI

Mimar ve mühendisler Grubu Samsun Şubesi düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.Mimar ve Mühendisler Grubu Samsun Şube Başkanı Salih Livaoğlu Samsun'a tarım tekno parkını kavuşturmak için gerekli çalışmalar başladı" dedi.

MİMAR VE MÜHENDİSLER TARIM TEKNOPARKINI MASAYA YATIRDI
 Mimar ve mühendisler Grubu Samsun Şubesi, Samsun OMTEL Otelde düzenlenen iftar yemeğinde buluştu. İftar yemeğine Mimar ve mühendisler Grubu üyelerinin yanı sıra çok sayıda 19 Mayıs Üniversitesi öğretim görevlileri de katıldı. İftar yemeğinin ardından 19 Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Doktor Fehmi Yazıcı iftar programına katılanlara teknoparklar ve tarım teknoparkı konusunda bir sunum gerçekleştirdi.
 
Samsun'a tarım tekno parkını kavuşturmak için gerekli çalışmaların başlatıldığını belirten Mimar ve Mühendisler Grubu Samsun Şube Başkanı Salih Livaoğlu, "Samsun 2 ovası olan hava, kara, deniz ve demiryolu ağı bulunan nadir bölgelerimizden biridir. Dolaysıyla tarım tekno parkını Samsuna  19 mayıs Üniversitesi ile işbirliği yaparak kazandırmayı düşünüyoruz. Bu konuda Samsun'da gündem oluşturmak ve bu konuyu bakanlıklar nezdinde neticelendirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz . Bizlere bu konuda bilgi ve birikimlerini aktaran değerli hocamıza teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle tüm İslâm aleminin mübarek Ramazan-ı Şerif'lerini ve gelecek olan Ramazan Bayramını kutluyorum." diye konuştu.
 
 
 
 
adminadmin