Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-07-2017 12:35   Güncelleme : 13-07-2017 09:46

Mimari Ve Endüstriyel Tanıtımlarda Yeni Dönem

Mimari ve Endüstriyel Ağır Sanayi ve sağlık sektöründe tanıtım ve sunumlarında inanılmaz pazarlama ve reklam gücüne sahip olan Arnoma Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Tekno Reel Yazılım ve entegrasyon şirketi tarafından geliştirilen yeni entegre sunum cihazı AYH01 sektörde kullanılmaya başlandı.

Mimari Ve Endüstriyel Tanıtımlarda Yeni Dönem

Büyük dokunmatik ekranı, yakın mesafe görüntü yansıtan projeksiyon ekranı ve kullanışlı tasarımıyla mimari projelerin tanıtım ve pazarlamasında büyük ölçüde rol oynayacak yepyeni bir teknoloji Samsun’da kullanılmaya başlandı. Arnoma Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Hoş, cihazın yazılımı dahil tamamının entegre olarak kendilerinin ürettiğini ve endüstriyel ürünlerin tanıtımında da oldukça faydalı sonuçlar vereceğini belirtti.

Arnoma Şirketler Grubu Bşk. Yardımcısı ve Arnoma Medya Genel Koordinatörü Seyfettin AKSOY, Firmaların medya endüstrisinde gelişen ve değişen dünyada ki yerini korumak adına İnovasyon kapılarını açmalarını teknoloji ile güçlendirilmiş Arge ve ERP pazarlama departmanlarını bu tip entegre ürünlerle desteklemesi gerektiğine vurgu yaptı.

Erkan Hoş, teknolojilerinin Panoramik sunum tekniğiyle karıştırılmaması gerektiğini ifade ederek, bizim teknolojimizde 3D tabanlı navigasyon ile proje içerisinde tamamen özgür bir biçimde gezilebilmekte, bilgisayar programcılığının tüm imkanlarını kullanabilmekteyiz. Ayrıca müşterilerimizin istediği özel taleplere de cihazımız içerisinde cevap verebilmekteyiz.  Gerçek yaşam etkisinin mimari projelerde uygulayabildiklerini ve her türlü 3d animasyon ve özel efekt sistemlerini cihazlarına ekleyebildiklerini belirten Hoş, tanıtım ofislerinde, fuarlarda, endüstriyel imalat yapan fabrikalarda ve eğitim kurumlarında verimli bir şekilde kullanılabileceğini ifade etti.

Rekabetin oldukça arttığı inşaat sektöründe, şirketlerin projelerini tanıtmak ve talep toplamak için farklı tanıtım araçlarına ihtiyaç duyduklarını belirten Erkan Hoş, piyasadaki bu eksikliği görerek Arge ve inovasyon sürecini hızlı bir şekilde tamamlayarak cihazı piyasaya sürdüklerini söyledi.

Bu süreçte Tekno Reel Genel Direktörü Yazılım Uzmanı Kemal DURHAT İnovasyon dünyasında birçok sektörü ele alıp yaptığı analizler ışığında ürünü gelişim noktasına taşıması birçok kalem ve sektörde önümüzdeki süreçlerde yeni pazarlama reklam alanlarında firmalara inanılmaz fayda sağlayacağına dikkat çekti.

Tekno Reel cihazını kullanmaya başlayan Tozmaz İnşaat sahibi Erdoğan Tozmaz cihazın proje tanıtımlarında oldukça yeni yaklaşımlar getirdiğini belirterek, kendi tanıtım ofislerinde kullanmaya başladıkları cihazın mimari projelerini vaziyet planından, kat planına ve iç mekan tanıtımlarından proje lokasyonlarına kadar tüm ihtiyaçlarını yüksek görsellik kalitesiyle büyük oranda karşıladığını belirtti.

 

adminadmin