Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-04-2017 12:42   Güncelleme : 22-04-2017 12:42

Miniklerden Samsun Piazza’da Büyüleyen Gösteriler

Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin bu yıl 3.sünü gerçekleştirdiği “Çocuk Şenliği” etkinliklerinde yeteneklerini sergileyen öğrenciler, ziyaretçileri büyülediler.

Miniklerden Samsun Piazza’da Büyüleyen Gösteriler

Karadenizlilerin buluşma noktası olan Samsun Piazza AVM’de “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” büyük coşku ile kutlandı. Armada Okulları ve Ted Koleji öğrencilerinin bando gösterisi ile başlayan etkinliklerin 2. gününde ise Bil Okulları modern dans gösterisi, Ezgililer Koleji Orkestrası, Fen Bilimleri Koleji modern dans gösterisi, Milli Eğitim Vakfı Samsun yöresi halk oyunları ekibi ve Düşevi Bale gösterisi ziyaretçileri büyüledi.

3 gün süren şenliğin finalinde ise Atakum Kültür Kolejinin özel gösterileri, OMÜ Vakfı Koleji öğrencilerinin Ekoloji Korosu ve Azra Bale Okulunun gösterisi izleyenleri hayran braktı. Dream School öğrencileri tarafından hazırlanan oratoryo uzun süren alkışlarla takdir edilirken, Amisos 55 Engelliler Spor Kulübü çocuklarının tekerlekli sandalyeleri ile yaptıkları dans gösterisi ile duygu dolu anlar yaşattı.  

 

 

 

 

adminadmin