Eğitim
Giriş Tarihi : 03-09-2014 12:24   Güncelleme : 03-09-2014 12:24

Mmo Yeni Öğrencileri Karşıladı

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi, 2014 yılında Lisans Yerleştirme Sınavı’na girerek Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği ve Makina Mühendisliği Bölümlerini kazanan ve ilk defa kayıt yaptıran 170 öğrenciyi karşıladı.

Mmo Yeni Öğrencileri Karşıladı

Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği ve Makina Mühendisliği Bölümlerinin birinci sınıflarına kayıt yaptıran öğrenciler için OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde tanıtım standı kurdu.

MMO Samsun Şube Teknik Görevlisi Faik Yılmaz, Basın-Yayın Sorumlusu Onur Düzovalı, Öğrenci Komisyonu Üyeleri Ömer Said Erdoğan, Saim Sarıoğlu ve Ayça Vurgun tarafından yeni öğrenciler bilgilendirildi.

 

Öğrencileri karşılamayla ilgili açıklama yapan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan Er, bugün itibariyle Makina Mühendisleri Odası Samsun Şubesi’nin endüstri mühendisliği ve makine mühendisliği olmak üzere toplamda 497 kayıtlı öğrenci üyesi bulunduğunu, aralarına yeni katılacak olan 170 öğrenci ile de 667 öğrenci üyeye ulaşacaklarını söyledi. Öğrenci üyelere yönelik Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanlığı işbirliği ile bölüme hoş geldin kokteylleri, teknik geziler, deneyimler toplantıları, teknik seminerler düzenleyerek mesleki gelişimlerine katkı koymaya çalışacaklarını belirten Er, eğitim süreçlerinde staj, proje ve eğitim sonrası çalışma hayatına başlangıçlarında da mesleki destek verdiklerini sözlerine ekledi.

adminadmin