Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-11-2014 14:00   Güncelleme : 25-11-2014 14:00

MMO’DA TANIŞMA TOPLANTISI

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi Makina ve Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri “Tanışma Toplantısı”nda, Samsun Teknopark A

MMO’DA TANIŞMA TOPLANTISI
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Mühendislik Fakültesi Makina ve Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencileri “Tanışma Toplantısı”nda, Samsun Teknopark A.Ş. Genel Müdürü Makine Mühendisi Cavit Çakar’ı konuk etti.
Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube ve OMÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığı işbirliği ile Makina ve Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinliğe çok sayıda öğrenci katıldı.
MMO Samsun Şube Öğrenci Üyesi Eda Öztürk’ün moderatörlüğünü yaptığı toplantıda Samsun Teknopark A.Ş. Genel Müdürü Mak.Müh. Cavit Çakar öğrencilere eğitim ve öğretim hayatından kesitler, makine mühendisliği mesleğini seçimi, eğitim sürecini, mesleki çalışma hayatını, mesleki yaşamında karşılaştığı sorunları, ülkemizde ve dünyada mühendislik mesleğinin gelişimini anlatarak öğrencilerin mesleki ve sosyal yaşamlarında başarıyı yakalayabilmeleri için “Yabancı Dil Eğitimi” ve “Sosyalleşme” konularında bilgiler verdi.
MMO’YA 170 YENİ ÖĞRENCİ ÜYE KAYDI
Toplantı sonrası 2014-2015 güz yarıyılında OMÜ Mühendislik Fakültesi Makina ve Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde öğrenime başlayan 170 yeni öğrenci üyenin kayıt işlemleri yapıldı.
Düzenlenen etkinlikle ilgili bilgi veren MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan Er, “Bugün itibariyle MMO Samsun Şubemizin Endüstri Mühendisliği ve Makine Mühendisliği olmak üzere toplamda 497 kayıtlı öğrenci üyesi bulunmaktadır. Aramıza yeni katılan 170 öğrenci ile de 667 öğrenci üyeye ulaştık. Öğrenci üyelere yönelik OMÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığımız işbirliği ile teknik geziler, deneyim toplantıları, teknik seminerler düzenleyerek mesleki gelişimlerine katkı koymaya çalışacağız. Eğitim süreçlerinde staj, proje ve eğitim sonrası çalışma hayatına başlangıçlarında da mesleki destek vermekteyiz” dedi.
adminadmin