Samsun Haber
Giriş Tarihi : 20-07-2017 14:39   Güncelleme : 20-07-2017 14:39

Modifiyeciler Canik'te Kimsesiz Çocuklar İçin Buluşuyor

Canik Belediyesi ve JDM Samsun Modifiye Fuarı'nın ikincisi bu yıl 23 Temmuz'da düzenlenecek. Modifiye araçların yarışacağı fuarın geliri, kimsesiz çocuklar yararına kullanılacak.

Modifiyeciler Canik'te Kimsesiz Çocuklar İçin Buluşuyor

Canik Belediyesi organizasyonuyla bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan JDM Samsun Modifiye Fuarı'nda, Samsun ve çevre illerden gelen modifiye araçlar yarışacak. 23 Temmuz Pazar günü saat 13.00'da Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda düzenlenecek ve saat 18.00'a kadar sürecek fuarda görsel bir şölen yaşanacak. Fuardan elden edilecek gelir, Samsunlu kimsesiz çocuklar yararına kullanılacak.

ARAÇLAR YARIŞACAK

JDM Samsun Grubu'yla birlikte gerçekleştirilen fuara, ilkinden daha geniş bir katılım beklenirken, modifiye araçlar "Araba Güzellik", "Klasik Araba Güzellik", "Yerli Modifiye" ve "Ticari Modifiye" olmak üzere dört ayrı kategoride yarışacak. Katılımcılar fuarda en iyi modifiye edilmiş yerli klasik, ticari ve Avrupa araçları yakından görme imkanı bulacak. Canlı DJ performansının da olacağı etkinlikte sürpriz hediyeler ve çekilişler de olacak. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, tüm Samsunluları, kimsesiz çocuklar yararına düzenlenecek etkinliğe davet etti.

BAŞKAN GENÇ'TEN DAVET

Vatandaşları farklı sosyal etkinliklerde buluşturmayı amaçladıklarını belirten Başkan Genç, "Canik Belediyesi olarak sosyal ve kültürel etkinliklere önem veriyoruz. JDM Samsun Grubu ile birlikte düzenleyeceğimiz 2. Modifiye Fuarı bu yıl kimsesiz çocuklar yararına olması nedeniyle daha anlamlı. Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda farklı ve güzel bir gün olacak. Sadece Samsun değil, değişik illerden de modifiye araç sahipleri ilçemizde buluşacak. Katılımın yüksek olacağı Modifiye Fuarı'nda değişik yarışmalar da düzenlenecek. Tüm halkımız fuara davetlidir" dedi.

 

adminadmin