Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 13-12-2017 09:11   Güncelleme : 13-12-2017 09:11

Mr. Nosam ve Bay Trump Kudüs’te cenaze namazındalar...

Dün gece gece namazına kalktım. Aldığım abdestle uykum açılmıştı. Aklıma Lut Kavmi geldi. Kavim lanete uğradığında binlerce insan gece namazına kalkmışlardı. Onlarda lanetten paylarını aldılar. Çünkü kötülüğe arkasını dönmüş bir topluluk olmuşlardı.

Mr. Nosam ve Bay Trump Kudüs’te cenaze namazındalar...

Namazın son rekatında, gecenin o saatinde telefonum ısrarla acı acı çaldı. Hayrdır inşaallah derken namazımı selamladım. Duamı yarım yamalak yaparken telefona kimin aradığına bakmaksızın alo dedim.

"Seninle konuşmalıyım, konu bu kadar önemli olmasa bu saatte seni rahatsız etmezdim."

Arayan Trump'tu.

"Kudüs meselesine mecbur kaldım. Bizim Amerikan seçimlerini hatırlarsan bir Pizza Gate skandalı yaşanmıştı. Dünya medyası bu konuyu görmezden geldi. Başımı almaya azmetmiş siyonistlere karşı bir evangelik olarak bu tavizi vermek durumunda kaldım. Ki zaten İngilizler Kudüs’ü sizden 100 yıl önce almıştı. Sizin kanınız donmuşsa ben ne yapabilirim, Fehmicim" dedi.

"Sıkı takibat altındayım. Mail adresine wetransferden bir video dosyası gönderdim. İzlersen beni daha iyi anlarsın. Bir de Müslümanlara söyle, bana küfrederek Kudüs'ü geri alamazsınız. Zaten bu olayı unutturmak için yakın zamanda uygulayacağımız bir iki sansasyonel olayla medyayı yönlendireceğiz. Balık hafızanız olduğu sürece bu gibi olaylarla sizleri işgal etmeye devam edeceğiz. Bakın misal, Kudüs için eylem yapan gençlerinize. Hepsinin göğsünde Amerikan-İngiliz bayraklı tişörtler. İngilizce yazılı desenler... Siz bence öncelikli olarak Kudüs’ü değil imanınızı kurtarın. Evlatlarınızı... Evlerinizi... Sokaklarınızı... Bir şekilde Kudüs’ü nasılsa geri alacaksınız. Bu tarih boyu hep böyleydi. Ha bu arada benim kripto bir Müslüman olduğumu sakın kimseye söyleme. Prens Charles ve ben... Kimse bilmemeli. Obama yavşağı sizi aldattı, Barack Husseın diyerekten... Sizde biraz uyanık olun kardeşim."

FED den bahsetti uzun uzun. Dünyanın yeni bir Yalta Konferesyonuna yol aldığından. Kurulacak yeni Batı konfederasyonundan. Geveze en az bir saat konuştu. Merak ediyordum, gönderdiği maili. Bir an önce konuşması bitsin diye dua faslına geçtim içimden.

Telefonu bir süre sonra kapattığım gibi geçtim bilgisayarın başına. Trump'un gönderdiği maili açtım. Videoyu bilgisayara indirdim ve başladım izlemeye.

Bir toplantı kaydedilmişti. Toplantıdaki konuşmalar Açkurudyu dilindeydi.

Videoyu sabah namazına kadar bir kaç kez izledim. Dünyayı sarsacak bir toplantının kaydıydı.

Kısaca özetleyeyim. Videoyu Türkçeye çevirdikten sonra sizlerle sosyal medyada paylaşacağım.

Toplantıya başkanlık eden Mr. Nosam'dı. Dünya Kötülük Konseyinin Başı yani.

Beş komisyonla birlikte 2017 yılının değerlendirme toplantısı yapılıyordu.

Mr. Nosam kudurarak konuşuyordu. Ağzından çıkan salyalar kameranın objektifine kadar gelmişti.

"Sen Uyuşturucu Komisyonu Başkanı Mr. Afyon... Bu sene çalışmanız çok zayıf. Biz Afganistan'ı boşuna mı işgal ettik? Dünya eroin imalatının %94 ü orada gerçekleştiriliyor. O bölgede bilumum terör örgütlerini boşuna mı peydahlıyoruz? Bakın Türkiye'de gençlerde uyuşturucu kullanma yaşı 9’a kadar düşürüldü. Yetmez! Biberonlara kadar inmeli bu iş. Daha çok kar istiyorum. Sentetik çeşitler artırılsın. O kadar bilim adamını boşuna mı besliyoruz kardeşim?"

Bu konuşmalar sadece özet olanlar. Geniş olan kısmını daha sonra ayrıca kaleme alacağım. Ama arkadaş siz de okumuyorsunuz ki? Yazsam ne olacak?

Neyse videonun özetine devam edeyim. Bir diğer komisyon başkanına döndü Mr. Nosam.

Enerji komisyonu başkanı Mr. Cereyan'a.

"Fosil yakıtlar konusunu ciddiye alın beyler. Müslümanların elinden son damla petrolü son kanları çıkıncaya kadar alacaksınız. Toryum, bor kaynaklarını lehimize çevireceksiniz. Elektrikli otomobil konusunda özellikle Türkiye'ye dikkat edin. Elon Musk'u geçenlerde oraya gönderdim. Milli otomobil konusunu manipüle edin. Balkanlar'ı, Kafkasya'yı ve Ortadoğu'yu lime lime edeceksiniz."

Bir başka Komisyon başkanına yöneldi Mr. Nosam.

"Sen Mr. Tabanca. Silah stoklarımız çoğaldı. Stok maliyetlerimiz şirketi batıracak. Son 15 yılda Ortadoğu’da 30 milyona yakın insan öldürdünüz, ama yetmez. Teknoloji üretim hızımızı artırdı. Siz de tüketim hızımızı artırın. Biyolojik silahlarla çeşitliliğimizi artırın. Türkler okçuluk gibi meşgalelerle kendilerini oyalarlarken siz manyetik silahlar üretin. Robot askerlerin teknolojik gelişimini hızlandırın."

Mr. Nosam adeta öfkeden kuduruyordu.

"Sizin gevşekliğiniz yüzünden zarar ediyoruz. Her şeyi kar mantığında görmeniz gerektiğini nasıl unutursunuz. Sen Mr. Protein. Sen ki, terım ve gıda komisyonu başkanı. GDO’lu ürünleri yaygınlaştırın demiyor muyum size? Obezite anne karnındaki veletlere kadar sirayet etmeli. Geniş arazileri büyük firmalarımıza peşkeş çekin. Hayvancılığı bitirin. Herkes haram ve zararlı ürünlerle beslenmeli. Hastalıklar artmalı. Dünya nüfusunu azaltmalıyız. Ve sen Mr. Draje. İlaç komisyonu başkanı. Mr. Protein ile birlikte çalışmalısınız. Ortak projeler üretmelisiniz."

Kısaca videonun özeti bu şekildeydi.

Ancak son kısmı daha manidardı.

Mr Nosam son kez Trump'u fırçalıyordu:

"Lan Trump... Daha çok kaos, daha çok kar. Hemen Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak ilan et."

Fehmi Demirbağ

adminadmin