Eğitim
Giriş Tarihi : 13-01-2019 18:53   Güncelleme : 13-01-2019 18:53

Ms Office Eğitimi

Bilgisayarın ve internetin her alanda yaygınlaşması dolayısı ile iş dünyasında da bilgisayar ve internet her iş yerine girmiştir.

Ms Office Eğitimi

Bilgisayar sayesinde bir kaç insanın yapacağı işi tek bir bilgisayar ile yapılması iş ilanlarında bilgisayardan ve programlarından anlayan eleman aranmasına yol açmıştır. Böylece insanlar bilgisayar ve iş dünyasında yardımcı programlara daha fazla önem vermeye ve öğrenmek için çaba harcamaya başlamışlardır. Ancak yine de bazı noktalarda insanların tek başına çabası yetmemekte ve bir yardımcı ile yol gösterici aramaktadırlar. Bu vesile ile bize başvurduğunuzda iş hayatına atılmadan önce mutlaka bize uğrarsanız, kariyer basamaklarına adım atarken bir, iki adım önde olun. İstanbul'un en nadide bilişim kursu ile tanışın.

Hizmetlerimiz ve Desteklerimiz

Bilişim kursu adı altında hizmetlerimiz sınırsızdır. Hemen her konu hakkında kursumuz ve desteğimiz mevcuttur. Kısaca kurslarımızdan bahsetmek gerekirse. Uygulamalı lojistik süreç ve muhasebe uzmanlığı kurslarımız vardır. İş hayatına bir adım önde başlayın. İnsan kaynakları uzmanlığı kursumuz vardır. Uygulamalı maliyet uzmanlığı ve yazılım geliştirme eğitimi ile sizi iş dünyasında rakiplerinizin çok önüne götürüyoruz. power bi kursu ve veri analiz eğitimimiz ile tam bir analiz uzmanı olmada ilk adımı atabilirsiniz. Uygulamalı bütçe uzmanlığı eğitimi ile gözünüze kestirdiğiniz şirketin bütçe uzmanı olmak artık hayal değil. ERP Modül eğitimi ve MS Office eğitimi ile iş dünyasında işinize yarayacak altın programları öğrenebilirsiniz. excel kursu bu programa ait bütün formülleri kolay yoldan öğrenebilirsiniz. Mobil oyun programlama eğitimi ile kendi oyununuzu kurabilir ve para kazanmaya başlayabilirsiniz.

İstanbul Kadıköy'de ki ofisimize gelerek detaylı bilgileri alabilirsiniz. Kurslarımız bütçeleri üzmeyecek şekildedir ve sizden aldığımız ücretin kat ve kat fazlasını size eğitim esnasında verdiğimiz bilgiler ile geri vermekten ve sizi mutlu etmekten onur duyarız. Eğitimlerin her biri alanında uzman kadromuz ile yapılmaktadır.

adminadmin