Güncel
Giriş Tarihi : 15-04-2019 14:13   Güncelleme : 15-04-2019 14:22

Muhtarlardan Terme Belediye Başkanına ziyaret

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç hayırlı olsun ziyaretleri çerçevesinde ilçede görevli muhtarları belediyede ağırladı. Kılıç, “Muhtarlarımız mahallelerimize açılan köprümüzdür" dedi.

Muhtarlardan Terme Belediye Başkanına ziyaret

Terme'de 31 Mart yerel seçimleri sonucunda mahalle muhtarlıklarına seçilen muhtarlar, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Görüşmede, görevine devam eden ve yeni seçilen muhtarları tebrik eden Ali Kılıç, önlerinde 5 yıl olduğunu ve işbirliği içerisinde çalışacaklarını söyledi. Başkan Kılıç, muhtarın önemine vurgu yaparak, demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu vurguladı.

EŞİT HİZMET EDECEĞİZ

“Görevler farklı olsa da ortak nokta millete hizmettir" diyen Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ““Yeni dönemde hizmet verecek demokrasinin temel taşı olan muhtarlarımızı belediyemizde ağırladık. Seçim dönemimizde sözünü verdiğimiz her mahalleye arşiv çalışmasını da en kısa sürede hayata geçireceğiz. Her mahallemize aynı özeni, her vatandaşımıza aynı sevgi ve muhabbeti göstereceğiz” dedi.

KILIÇ’TAN TEŞEKKÜR VE BAŞARI DİLEĞİ

Muhtarların bağlı bulunduğu belediyelerin birer halk temsilcileri olduğunu ifade eden Başkan Ali Kılıç, “Seçim sürecinde ifade ettiğimiz gibi sivil toplum kuruluşlarımızla, muhtarlarımızla ve halkımızla her zaman iç içe olacağız. İnşallah sizlerle de düzenli periyotlarda bir araya gelerek ilçemiz için neler yapabileceğimizi istişare edeceğiz. Ben ziyaretinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, başarılarılar diliyorum ” ifadelerini kullandı.

adminadmin