Genel
Giriş Tarihi : 15-03-2018 13:33   Güncelleme : 16-03-2018 11:36

Mükemmel anlar için Momentus Saat

Türkiye’nin en tanınmış saat markalarından olan ve 1992 yılından bu yana sektörde faliyet gösteren marka, 2013 yılında dünyaya açılmıştır. Birçok ülkede dağıtımı gerçekleşen saatler, sunduğu kalite ve ulaşılabilir fiyatlarıyla her geçen gün pazardaki payını arttırıyor.

Mükemmel anlar için Momentus Saat

Momentus popülerliğini artırmak için sürekli kalite ve teknolojisini en üst seviyede tutuyor. Momentus saat üretilen fabrikalar, aynı zamanda en güçlü uluslararası markalar içinde üretim yapan tesislerdir. 

Japon üretimi makineler, gerçek deri kayışlar ve cilde alerji yapmayacak kaliteli çeliklerden üretilen kasa ve kordonları ile satın aldığınız ürünleri sorunsuz bir şekilde yıllarca kullanabiliyorsunuz. Günümüzde her marka ve modelde bolca gördüğümüz seramik, titanyum gibi farklı materyaller kullanılarak üretilmiş saat modelleri koleksiyonda yer alıyor.

Son zamanlarda otomatik ve mekanizması görünebilen tasarımlar oldukça ilgi çekmeye başladı. Bunlar iskelet saat olarak tabir ediliyor. Kadranın büyük bir kısmı olmadığı, arka kapağıda cam olarak tasarlandığı için mekanik aksamların hareketlerini izleyebiliyorsunuz. Mekanik saatlerin makinelerindeki küçük çarkların dönmesi ve hareketlerini seyretmek meraklısı için inanılmaz bir keyiftir.

Klasik saat seven erkek müşterilerinide düşünen Momentus, çok ince kasa kalınlığı olan yaprak modelleri, takım elbise giydildiği zaman mükemmel bir uyum gösteriyor. Bu serinin büyük bir kısmında takvimde bulunuyor. İnce olduğundan dolayı saniye kolu kullanılmamış. 

Yine Klasik Master serisi içerisinde yer alan eski zaman cep saati görünümlü modelleri gerçekten çok mükemmel tasarlanmış. Kronometre özelliği bulunanlarda üstte büyük kolay okunabilen takvim penceresi yer alıyor. Sağ tarafta yer alan iki buton, kronometreyi çalıştırıp durdurmaya yarıyor. Büyük şık görünümlü orta kısımda yer alan ayar kolu, ilk çekme kademesinde tarihi, ikinci kademede ise saati ayarlayabiliyorsunuz. Daha sade tasarımları ise alttan saniyeli ve saat üç yerinde takvim yer alıyor. Kordonları ise gerçek deri ve metal hasır olarak sunuluyor.

Gündüz Saat mağazasında ve www.gunduzsaat.com.tr online satış mağazasında yıllardır markanın satışını yapmaktadır. En geçerli ve tercih edilen modelleri itina ile seçilerek stoklarında bulunduran mağaza, sipariş ettiğiniz modeli hemen kargoya vererek, en kısa sürede teslim edilmesi için hassasiyet gösteriyor.

adminadmin