Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-11-2019 09:19   Güncelleme : 28-11-2019 09:19

Murat Yurt genel merkezin kararını bekliyor!

AK Parti Atakum İlçe Başkan Adaylığı için ismi geçen, AK Parti eki il başkan yardımcısı ve AK Parti Atakum İlçe Başkanlığı kurucu üyesi Murat Yurt sessizliğini Akasyamhaber’e bozdu.

Murat Yurt genel merkezin kararını bekliyor!

İşadamı Murat Yurt, genel merkezin kararının kendi kararına yön verecek en önemli etken olduğunu belirterek, “Benim için genel merkezin kararının üstünde herhangi bir karar olmaz. Eğer AK Parti Atakum’da tek adaya işaret ederse ben de o adayın kazanması için elimden geleni yaparım. Yok genel merkez liste çıkartın derse ben de Atakum’da herkesin desteğini alarak listemi oluşturur yarışa başlarım” diye konuştu.

Genel Merkezin kararına göre hareket edeceğinin altını ısrarla çizen Yurt, “Ben partimin neferiyim. Partide hiçbir görevim olmadığı zamanlarda da her seçimde sahaya en erken çıkan bendim. Ben o aday şu aday diye bakmam. Partim neye takdir etmişse benim için de takdir odur.

Kimseyle siyasi hırs ve hesaplar içine girmem. Mevcut başkanla da herhangi bir sıkıntım yoktur. Onunla da seçim sathı mahallinde omuz omuza çalıştık. Bu sebeple şimdilik o isim çıktı, şu isim konuşuluyor şeklinde değerlendirme yapmak için erkendir benim için. Ben genel merkezin kararına ve hareket stratejine bakar ona göre hareket ederim” dedi. 

 

adminadmin