Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-07-2018 13:54   Güncelleme : 05-07-2018 13:54

Musa Uzunkaya ile Bakan Demircan Arasında Soğuk rüzgârlar mı esiyor!

Musa Uzunkaya ile Bakan Demircan Arasında Soğuk rüzgârlar mı esiyor!

AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nın geçen Ramazan ayında tertip ettiği iftar yemeğine Sağlık Başkanı Ahmet Demircan da katılmıştı.

AK Parti Samsun İl Teşkilatı’nın Samsun Anakent Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği iftar yemeğine katılan Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın herkes ile teker teker selamlaşarak tokalaştığı gözlenirken AK Parti Samsun eski milletvekilleri Ahmet Yeni ve Musa Uzunkaya’nın masasında bir terslik yaşandığı gözlerden kaçmadı.

Bakan Demircan’ın masalarına geldiğini gören Ahmet Yeni ayağa kalkarak Bakanı selamlayıp hal hatır sorarak tokalaşıp hürmetle sarılırken, Bakan Demircan’ın masalarına geldiğini gören Musa Uzunkaya ise kılını bile kıpırdatmadı.

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan döneminde oğlu Sağlık Daire Başkanı yapılan Musa Uzunkaya’nın bakana karşı bu tavrı anlaşılamazken, aralarında soğuk rüzgarlar mı esiyor sorusunu gündeme taşıdı.

AK Parti eski milletvekili Musa Uzunkaya’nın bir kardeşi genel müdür, bir kardeşi Antalya Emniyet Müdürüyken yaştan dolayı emekli olur olmaz hemen kamu güvenlik müşaviri oldu, bir oğlu Ahmet Demircan döneminde Sağlık Bakanlığı’nda daire başkanı, kardeşi İŞKUR Genel Müdürü, yeğeni İŞKUR müdür yardımcısı…

 

adminadmin