Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-11-2018 08:43   Güncelleme : 10-11-2018 08:43

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan: Belediye başkan adaylarının liyakati çok önemli!

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan: Belediye başkan adaylarının liyakati çok önemli!

Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, yaklaşmakta olan seçimlerde belediye başkan adayı olacak isimlerin en önemli vasfının liyakat olması gerektiğine vurgu yaptı.

Diriliş Postası Abone ve Dağıtım Müdürü Tuna Yoldaş ile Diriliş Postası Karadeniz Bölge Temsilcisi Recep Yazgan’ın MÜSİAD Samsun Şubesini ziyaretinde konuşan MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, “Yerel yönetimlerde belediye başkanı adaylarının en önemli vasfının liyakat olması gerektiğini düşünüyorum. Aday olacağı belediyenin temel meseleleri ve çözüm yolları hakkında bir fikri olmayanlar zahmet ederek aday olmasınlar. Bir dört yıl kaybına sebebiyet vermesinler.

VİZYON SAHİBİ, KABİLİYETLİ HAKKANİYETLİ

Belediyeler, vizyon sahibi, organizasyon gücü yüksek, kabiliyetli ve hakkaniyetli başkanlar ile kalkınabilirler.

Adaylar bu vasıfları kendilerinde buluyorlarsa, biz de bu adaylara her türlü desteği vermeye hazırız. Ama şimdiye kadar şehrinin temel meseleleri ve çözüm yollarına dair herhangi bir proje düşünmemiş, hasbelkader başkan olursak nasıl olsa üstesinden geliriz diyerek aday olmayı düşünenler varsa bu şehrin 4 yılına mal olacaktır.

Adayların bunları düşünerek, önce şehirlerini sonra kendilerini düşünerek hareket etmelerini tavsiye ediyorum.

adminadmin