Samsun Haber
Giriş Tarihi : 11-01-2018 15:58   Güncelleme : 11-01-2018 15:58

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan; KOSGEB ile ortak seminerler düzenleyeceğiz!

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan ve beraberindeki üyeler ile birlikte KOSGEB Müdür Vekili Nebahat Livaoğlu’nu makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan; KOSGEB ile ortak seminerler düzenleyeceğiz!

 KOSGEB’in hem Samsun için hem de üyeleri açısından çok önemli bir  kurum olduğunu belirten Başkan  Haluk Tan, MÜSİAD üyelerinin bulunduğu sektörler ve  yaptığı işlerden de bahsetti.

 Ziyarete katılan üyelerin, kendilerini ve KOSGEB ile çalışmalarını anlatması üzerine, Nebahat Livaoğlu;

‘ KOSGEB olarak ciddi destekler veriyoruz. Ve şehrimizin kalkınması adına %70 i hibe olan bu desteklerimizde, yatırımcıları en fazla nasıl yararlandırabiliriz bunlar ile alakalı ciddi çalışmalar yapıyoruz. Yeni projelerimizden biri de ,  yurt dışından ithal edilen ürünleri Türkiye’de yerli ve milli imkânlarla üretecek olan KOBİ’lere, KOSGEB olarak 5 milyon liraya kadar destek vereceğiz. Bizler istiyoruz ki, bütün yatırımcılarımız desteklerden faydalansın. Bizler projelerin onaylanması konusunda mevzuat gereğince elimizden geleni yapmak için sizlerleyiz..‘ dedi. 

MÜSİAD Samsun Başkanı Tan, yeni destek ayrıntılarından da bahseden Livaoğlu’ na, bilgilendirmelerinden dolayı teşekkürlerini ifade ederken;

‘MÜSİAD olarak sizlerle birlikte çalışmaktan memnun oluruz. Bilgilendirmeleriniz konusunda üyelerimiz ile buluşabileceğiniz dernek binamızda seminerler düzenleyebiliriz. Samsun için birlikte hareket etmeliyiz. Şehrimiz kalkınmalı çünkü bu şehir bu potansiyele sahip. Sizlerin bilgilendirme ve desteklerinizle bu üreticilerimiz daha hızlı bir ilerleme sağlayacaklardır.’ Şeklinde konuştu.

 

adminadmin