Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-07-2017 10:04   Güncelleme : 19-07-2017 10:04

Müsiad Samsun Şube Başkanı Haluk Tan; Samsun’un güven meselesini aşması gerekiyor!

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, Diriliş Postası Karadeniz Bölge Temsilciliğini ziyaret ederek, Recep Yazgan ile bir süre sohbet etti.

Müsiad Samsun Şube Başkanı Haluk Tan; Samsun’un güven meselesini aşması gerekiyor!

Sohbette güncel meselelere temas eden Tan, Samsun’da düzenlenen olimpiyatlara bütün Samsunluların bireysel olarak destek vermeleri gerektiğini kaydetti.

23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarının Samsun’da gerçekleştirilmesiyle birlikte Samsun’da hissedilebilir şekilde değişiklerin olduğunu da sözlerine ekleyen MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, esnafın biraz olsun hareketlilik yaşadığını, devam eden projelerin büyük bir bölümünün tamamlandığını ve şehre hızlı bir şekilde yatırım girdiğini ve Samsun’un iyi bir tanıtımının olduğunu sözlerine ekledi.

SAMSUN OLARAK BİRİBİRİMİZE GÜVEN MESELESİNİ AŞMAMIZ GEREKİYOR!

Samsun’un farklı kültürlerden insanların bir araya gelerek oluşturtulduğu bir şehir olmasından kaynaklanan bir güven meselesinin var olduğuna da vurgu yapan Tan,

“İnsanların birbirlerine güven meselesini aşamazsak hayal ettiğimiz kalkınmayı ve büyümeyi yakalayabilmemiz mümkün değildir. Samsun’da farklı etnik ve kültür gruplarının birbirlerine güvensizliğinden dolayı uzun süren ticari birlikteliklerin mümkün olmadığını görüyoruz. Samsun gibi büyükşehirlerde bunun gibi güvensizlik sıkıntıların hukuk ve ticari danışmanlık kurumlarıyla aşılmaya çalışıldığını ve başarılı da olunduğunu görüyoruz. Ne var ki henüz Samsun bu olgunluğa ulaşabilmiş değildir” diye konuştu.   

adminadmin