Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-02-2017 09:30   Güncelleme : 23-02-2017 09:30

Müsiad Samsun Şube Başkanı Haluk Tan’dan Ak parti, saadet ve bbp’ye ziyaret!

Kısa adı Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği olan MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan ve beraberindeki yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Muharrem Göksel, Saadet Partisi İl Başkanı Av. Hasan Bayram Var ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ahmet Katrancı‘yı makamında ziyaret etti.

Müsiad Samsun Şube Başkanı Haluk Tan’dan Ak parti, saadet ve bbp’ye ziyaret!

İl başkanlarımız partileri hakkında değerlerinden, sorumluluklarından ve hedeflerinden bahsederken, sözlerine son zamanlarda gündemde olan referandum sürecindeki görüşlerini ve sebeplerini anlatarak devam ettiler. 

Başkan TAN;  ‘Türkiye’nin bu kritik döneminde referandum sürecinin huzurlu ve insanların birbirleriyle olan iletişimleri, birlik ve beraberlikleri daha da güçlenerek, saygı kriterlerine uygun şekilde tamamlamayı diliyoruz. Çünkü biliyoruz ki sonuç ne olursa olsun bizler yarın yine yüz yüze bakacağız.’ dedi

MÜSİAD’ın çalışmalarına, amacına, üye olma sürecine ve yurtdışı-yurtiçi toplantılarına da  değinilen ziyarette, MÜSİAD Genel Merkez’ imizin yapım aşamasında olan yeni merkez binasından da söz edildi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Parti Başkanları,  konuklarına ilgi ve nezaketleri için teşekkürlerini iletti.

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretleri esnasında, kendilerine MÜSİAD’ ın aylık çıkardığı Çerçeve dergisini takdim ettiler.

 

 

 

adminadmin