Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-08-2017 08:56   Güncelleme : 07-08-2017 08:56

MÜSİAD Samsun Şubesi Ankara Çıkarması

​MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ,Genel Merkez Yönetim Kurulu, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, MÜSİAD Rize Şube Başkanı Recep Taylan, MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Nurettin Kasap ve MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım ’dan oluşan heyet, Ankara’ya giderek 7 bakanlığa ziyarette bulundu.

  MÜSİAD Samsun Şubesi Ankara Çıkarması

Heyet, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Spor Bakanı Osman Aşkın Bak,  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, Enerji Bakanı Berat Albayrak’ı makamlarında ziyaret etti.

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, görevine yeni başlayan hemşerimiz Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ a tebriklerini iletirken, sağlık şehri ve medikal kümelenme ile ilgili hazırlanmış olan raporu takdim ettiler.

Yeni dönem bakanlık politikalarının değerlendirildiği görüşmelerde MÜSİAD Yönetimi de kabine üyelerine “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Ziyaretler sırasında,  MÜSİAD’ın 24. Olağan Genel Kurul ile başlayan yeni döneminde Genel Başkanlık görevini üstlenen Abdurrahman Kaan,  MÜSİAD’ın yeni dönem hedeflerini ve projelerini bakanlarla paylaştı.

Daha önce kamuoyuyla da paylaşılan projelerin detaylarından bahseden Kaan, üzerinde çalıştıkları ekonomik ve sosyal içerikli projelerle ilgili de bakanların fikir ve görüşlerini aldı.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN