Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-01-2019 09:05   Güncelleme : 25-01-2019 09:05

MÜSİAD Samsun Şubesinden Ziyaretler

MÜSİAD Samsun Şubesinden Ziyaretler

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Başkanı Haluk Tan, üyeler ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve İlkadım Kaymakamı İbrahim Keklik’ e yeni görevlerinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği MÜSİAD Samsun Şubesi başkanı Haluk Tan üyeler ile birlikte görevine yeni atanan İsmail Hakkı Kasapoğlu ve İbrahim Keklik’ e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaret esnasında kendilerini tanıtan üyeler görevine yeni atanan Kasapoğlu ve Kelik’ e hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Türkiye’nin ve eğitimin son zamanlardaki durumundan bahsedilirken, gençleri yönlendirmenin öneminden de bahseden MÜSİAD Samsun Başkanı Tan, ‘ gençler spor aktivitelerine ve diğer sosyalleşebilecekleri alanlara yönlendirilmeli ki yanlış olan alışkanlıklardan uzak tutulabilsin.‘ dedi.

İlkadım Kaymakamı Keklik ile, son zamandaki piyasalardaki durumların sektörel bazda analizini yaparken, ülkemiz adına ihracat rakamlarını arttırmanın kaçınılmaz olduğunu vurguladılar.  

Kasapoğlu ve Keklik, MÜSİAD ‘ın düzenli olarak çıkardığı Çerçeve dergisini alırken, Samsun Başkanı Tan ve üyelerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdiler.

                                       

 

                                                                   

adminadmin