Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-02-2017 10:44   Güncelleme : 24-02-2017 10:44

Müsiad Samsun Ziyaretlere Devam Ediyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Haluk Tan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Samsun Valisi İbrahim Şahin’ i ve ardından Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Taner Tekin’ i ziyaret etti.

Müsiad Samsun Ziyaretlere Devam Ediyor

Samsun Valisi  İbrahim Şahin’ e ziyaretleri esnasında, yeni yönetim kurulu kendilerinden ve firmaları için hedeflerinden bahsederken Şahin işadamlarının taleplerini gerçekleştirebilmek adına çalışmalar yapmaya hazır olduklarını belirttiler.

Ayrıca,  MÜSİAD Şube Başkanı Haluk Tan’ dan üye iş yerlerini ziyaret etmek için bir program hazırlanmasını ve  bu programa katılmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade ettiler.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı ziyaretlerinde ise Taner Tekin, partileri hakkında değerlerinden, sorumluluklarından ve hedeflerinden bahsederken, sözlerine son zamanlarda gündemde olan referandum sürecindeki görüşlerini,sebeplerini ve yapmayı planladıkları çalışmaları anlatarak devam ettiler.

Tan; ‘ Referandum sürecini ülkemiz adına en güvenli ve huzurlu şekilde geçirmek, milletimiz adına birlik beraberliğin daha da güçlenerek, saygı ve sevginin korunduğu bir şekilde tamamlamayı diliyorum.Sonuç ne olursa olsun bizler aynı topraklarda yaşıyoruz, yarın yine yüz yüze bakacağız’ dedi.

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Tan, ziyaretler esnasında, MÜSİAD’ ın çalışmalarına, amacına, üye olma sürecine ve  yurtdışı-yurtiçi toplantılarına da  değinilendi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Vali İbrahim Şahin ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Taner Tekin,  konuklarına ilgi ve nezaketleri için teşekkürlerini iletti.

 

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan ve yönetim kurulu üyeleri, ziyaretleri esnasında, kendilerine MÜSİAD’ ın aylık çıkardığı Çerçeve dergisini takdim ettiler.

adminadmin