Samsun Haber
Giriş Tarihi : 03-08-2017 13:31   Güncelleme : 03-08-2017 13:31

Müsiad‘dan Erdoğan Tok’a Ziyaret

MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk TAN, beraberindeki üyelerle birlikte İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok’u ziyarette bulundular.

Müsiad‘dan Erdoğan Tok’a Ziyaret

İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Üyeler kendilerinden ve yaptıkları işlerden bahsettikten sonra, Samsun’ un Medikal ve Tıbbi aletler konusunda öncü il olma çalışmalarının, görevine yeni başlayan Sağlık Bakanımız Dr. Ahmet Demircan tarafından şehrimize katkılarının olacağı konusuna inançlarının tam olduğuna da değindiler.

Erdoğan Tok, MÜSİAD Üyelerine İlkadım İlçesinde yaptığı projelerden ve aynı zamanda şuan yapım aşamasında olan projelerden de bahsetti.

Tok projelerinden bahsederken, yerleşim yerlerinin eksik kaldığı konuları tamamlamaya yönelik çalışmaların yapılmasının önemli olduğunu vurgularken ‘İleride iyi işler yapıp yapmadığımızı,  yıllar sonra bile insanların yaptığımız işler hakkındaki olumlu değerlendirmelerden anlarız. Haluk Tan ‘ a da yeni görevinde başarılar diliyorum. Dernekler, Vakıflar, Belediyeler vb. yerlerde başkanın dönem bittikçe değişmesi taraftarıyım. Yeni insan demek yeni çevre, yeni işler, yeni fikirler demektir. MÜSİAD’ın da bu anlamda başarılı olacağına inanıyoruz’ dedi.

Başkan Tan’ da ‘ MÜSİAD olarak çalışmalarından ve MÜSİAD Genel Merkez’ de en son gerçekleştirilen Genel Kurul ile görevine başlayan MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan Beyefendiden bahsettikten sonra İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok’a teşekkürleri ileterek, MÜSİAD’ın düzenli olarak çıkardığı Çerçeve Dergisini kendilerine takdim ettiler.

 

 

adminadmin