Güncel
Giriş Tarihi : 26-02-2020 12:19   Güncelleme : 26-02-2020 12:19

Müslümanlar Susturuldu Fetö’ye Yol Verildi!

28 Şubat darbesinin bir işgal hareketi olduğunu belirten Araştırmacı Yazar Ercan Çifci, “Türkiye’deki bütün darbeler Siyonist ve Batı tezgahı sonucudur. 28 Şubat darbesi İslam’a karşı bir savaş ilanıdır. FETÖ, laik jakoben ve NATO’nun darbesidir. FETÖ’nün Türkiye’ye iyice yerleşme sürecidir ” dedi.

Müslümanlar Susturuldu Fetö’ye Yol Verildi!

Türkiye’nin yakın dönem siyasi tarihinin en karanlık süreci olan 28 Şubat darbesinin bütün ayrıntılarını Araştırmacı Yazar Ercan Çifci ile konuştuk. 28 Şubat’ın FETÖ, Kemalist ve NATO işbirliğiyle gerçekleştiğini kaydeden Çifci, amaçlananın İslam’ın Anadolu topraklarından silinmek olduğunu vurguladı. FETÖ’nün, 28 Şubat darbesiyle birlikte ülkeye tam olarak nüfuz ettiğini belirten Çifci, bugün özgürlük naraları atan gazetecilerin, o süreçte darbecilerin borozanlığını yaptığına işaret etti. 28 Şubat darbesinin yeniden ele alınması gerektiğini vurgulayan Çifci, karanlık sürecin gözden kaçanlarını Akit’e değerlendirdi.

 

28 ŞUBAT İŞGAL DENEMESİDİR

 

-28 Şubat darbesinin amacı neydi?

Hiç şüphesiz İslam’ın Anadolu topraklarından silinmesi ve Müslümanların bir daha asla ayağa kalkmaması hareketiydi. Bu yönüyle bir işgal denemesiydi.

 

-Kimlerin ortak projesiydi?

Türkiye’deki bütün darbeler Siyonist ve Batı desteklidir. Geçmişten bugüne kadar hep böyle olmuştur. 28 Şubat darbesi de aynı zihniyetin ürünüdür. FETÖ, laik jakoben ve NATO’nun ortak darbesidir. FETÖ, 28 Şubat’ın suç ortağı, 15 Temmuz’un ise direkt failidir.

 

-FETÖ’nün bu süreçteki dahli çok etkin öyle değil mi?

28 Şubat öncesi ve sonrasıyla FETÖ’nün Türkiye’nin kılcal damarlarına nüfuz etme çabasıdır. Net olarak söyleyebiliriz ki, FETÖ bu süreçte ülkeye yerleşmiştir. Dönemin muktedirleri gerçek Müslümanları sustururken, FETÖ’ye yol vermiştir.

 

-Bu süreçte Büyük Doğu fikriyatının mensupları hedef tahtasına konuldu. Nedeni neydi?

İslâm ve Müslümanlar aleyhine yapılan propaganda ve operasyonlar sebebiyle insanlar ciddi şekilde gerilmeye ve kasılmaya başladı. Büyük sosyal patlamalar kaçınılmazdı. Birkaç Müslüman grup yahut şahıs hariç kimse milletin bu haline tercüman olamıyor, direnişi örgütleyecek cesareti gösteremiyordu. Salih Mirzabeyoğlu’nun ruh ve fikir üflediği Büyük Doğu dünya görüşü mensupları ise bütün güçleri ile meydandaydı.

 

CUNTACI GAZETECİLER SIVIŞTI

 

-Birçok gazetecinin darbeye destek verdiğini biliyoruz. Bugün ise kendilerini unutturmaya çalışıyorlar...

O günün Hürriyet Gazetesi, ‘Topyekün Savaş’ diye manşet atmıştır. O manşetleri atanlar malum. Onlar bugün Türkiye’nin en zenginleri arasında. Yılmaz Özdil; Salih Mirzabeyoğlu’nun gördüğü işkenceleri ‘Ranzaya kafasını çarptı’ diye yazdı. Brifingli medya, cuntacıların borozanlığını yapmıştır. Buna Fatih Altaylı, Fehmi Koru, Taha Akyol da dahildir. FETÖ’nün Zaman Gazetesi’nin manşetleri arşivlerde.

 

-Haksız yargılanmalarla içerde olan mağdurlarla ilgili neler dersiniz?

28 Şubat yargı kararlarının müsebbibleri olan ve tutuklanan FETÖ’cü hâkim ve savcıların aldığı kararlar nedeniyle yüzlerce Müslüman kimi 20 yıl, kimi müebbet olmak üzere hapiste yatmaktadır. Bu trajik duruma artık son verilmelidir.

 

 Yeni akit - Harun SEKMEN

Recep YAZGANRecep YAZGAN