Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-02-2019 12:17   Güncelleme : 16-02-2019 12:17

Mustafa Demir; Bizler devletimizin ve milletimizin bekasını her şeyin üstünde tutuyoruz

Mustafa Demir; Bizler devletimizin ve milletimizin bekasını her şeyin üstünde tutuyoruz

Bayındırlık ve İskan eski Bakanı, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, seçim çalışmaları için gittiği Havza ilçesinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı. Mustafa Demir, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz,  Belediye Başkan adayı Sebahattin Özdemir, İlçe Başkanı Kadir Kayan ve beraberindeki partililer ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaflarla tek tek sohbet eden Demir, 31 Mart'ta yapılacak seçimler için destek istedi. Gittiği işyerlerinde esnaf tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde güler yüz ile karşılaşan Mustafa Demir, esnafın talep ve isteklerini dinledi. Mustafa Demir, esnaf ziyaretlerinin ardından erikbelen Mahallesindeki köy konağında vatandaşlarla bir araya geldi.

‘’BU SEÇİM CUMHUR İTTİFAKININ TEMELİNİ OLUŞTUYOR’’

Cumhur İttifakı’nın önemine değinen Mustafa Demir, ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden sonraki ilk seçim olması nedeniyle büyük bir önem taşımaktadır. Hepinizin bildiği gibi Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin tam olarak oturması için bu seçime diğer yerel seçimlerden daha farklı anlam yüklemektedir.  Cumhur İttifakı’nın bu seçimde güçlü çıkması gerekmektedir’’ dedi.

‘’SAMSUN’UN DEĞERİNE DEĞER KATACAK PROJELER’’

11 ana başlık altındaki projelerini anlatan Mustafa Demir, ‘’Altyapı, kentsel dönüşüm, akıllı şehirler, yatay şehirleşme, sosyal belediyecilik, Hakla birlikte yönetim projelerimizin ana başlıklarının bir bölümünü oluşturuyor. Önümüzdeki süreçte hayata geçireceğimiz bu projeler ile Samsun’un değerine değer katmış olacağız. Bütün bu projeleri hayata geçirirken sizlerin fikir ve düşünceleri de bizlere yön verecek’’ diye konuştu.

 

adminadmin