Samsun Haber
Giriş Tarihi : 26-03-2019 14:14   Güncelleme : 26-03-2019 14:14

Mustafa Demir: Herkese Eşit Hizmet Edeceğiz, Kimseyi Ayırmayacağız

31 Mart Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Tekkeköy ve 19 Mayıs ilçe mitinglerine katıldı.

Mustafa Demir: Herkese Eşit Hizmet Edeceğiz, Kimseyi Ayırmayacağız

AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu, MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, Cumhur İttifakı belediye başkan adayları, MHP ve AK Parti teşkilat üyeleri ile vatandaşların katılımıyla gerçekleşen mitinglerde birlik, beraberlik mesajları verildi. Atakum'da esnaflarla buluşan Demir, programına Bafra ve Atakum ilçelerinde devam etti.

Seçim çalışmalarında açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 31 Mart seçimlerinin Türkiye için, Samsun için dönüm noktası olduğunu, hizmet için çırpınan Cumhur İttifakı adaylarına gönülden destek beklediklerini kaydetti.

HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ"

'Halkımız bize inandı, 31 Mart'ta kararını istikrardan yana verdi" diyen Demir, ''Topyekun kalkınmanın, yatırımın ve gelişimin önündeki tüm engeller kalkacak, hepimiz kazanacağız.  Bu kutlu yolda tek düşüncemiz halkımızın, kentimizin geleceği. Hazırladığımız projelerimize, hedeflerimize, samimiyetimize halkımız inandı, güvendi. Bu işi Allah'ın izniyle başaracağımıza biz inanıyoruz, halkımız inanıyor yetkiyi ise 31 Mart'ta bekliyoruz. Oylarına talip olduğumuz her bir vatandaşımızın yüzünü kara çıkarmayacağız. Herkese eşit hizmet edeceğiz, kimseyi ayırmayacağız.  Seçim bir demokratik yarış, 31 Mart'tan sonra oy veren vermeyen, destekleyen desteklemeyen hiç önemli değil. Göreve gediğimizde herkesi gönülden kucaklayacağız." diye konuştu.

Demir, ilçe programlarında esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi.

adminadmin